mod unable to download
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mod unable to download
Salut! exista vreun mod care nu te lasa sa faci download la anumite lucruri dupa forum ca si quest?? ca user sa te poata lasa, am vazut mai de mult pe un forum si acum am si eu nevoie de el dar nu stiu cum se numeste, multumesc!
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In primul rand nu stiu ce inseamna "...sa faci download la anumite lucruri dupa forum...", e cumva ascuns dupa forum sau cum vine asta. Din gramatica mea de "balta" stiu ca se spune corect "de pe", "din", s.a.m.d.
Cat despre mod-ul pe care il cauti, poti incerca sa te interesezi in ceea ce priveste integrarea cu paFileDB ( http://www.phparena.net/ ).
Cat despre mod-ul pe care il cauti, poti incerca sa te interesezi in ceea ce priveste integrarea cu paFileDB ( http://www.phparena.net/ ).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Tinere, eu ti-am oferit o varianta pentru solicitarea ta. Cat despre probleme personale...este treaba fiecaruia, dar daca tie ti se pare ca ceea ce ti-am spus este o ofensa, iti sugerez sa arunci o privire asupra primei propozitii din semnatura mea.
Daca tineam neaparat sa te etichetez cumva, o faceam deja si iti insuseam si numele alaturi de aceasta. Uite-te la toti copiii care comunica pe forumuri sau pe messenger ce limbaj de ... au si atunci poate iti vei da seama de ce ti-am facut "sugestia" anterioara.
Daca tineam neaparat sa te etichetez cumva, o faceam deja si iti insuseam si numele alaturi de aceasta. Uite-te la toti copiii care comunica pe forumuri sau pe messenger ce limbaj de ... au si atunci poate iti vei da seama de ce ti-am facut "sugestia" anterioara.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.