Creare baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
cristinasuciu
Nou venit

Creare baza de date

Mesaj de cristinasuciu »

Vreau sa imi fac un forum inchis cu un nr fix de useri pe care sa ii creez eu si sa le dau atributiile dorite (sa ii introduc in diverese grupuri); pot creea un fisier de tip *.csv care sa il incarc din phpmyadmin cu acesti useri si atributile lor? Am nevoie de sprijin. Va multumesc anticipat.
chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de chessh »

Exista mod-uri pe care le poti instala pentru a crea foarte usor utilizatori din Panoul de Administrare. N-are rost sa te complici cu sintaxa SQL. :)
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
cristinasuciu
Nou venit

Mesaj de cristinasuciu »

chessh scrie:Exista mod-uri pe care le poti instala pentru a crea foarte usor utilizatori din Panoul de Administrare. N-are rost sa te complici cu sintaxa SQL. :)
Te rog da-mi un exemplu. Si zi-mi daca exita posibilitate de a crea mai multi odata sau unul cate unul in principiu eu as avea nevoie sa creez vreo 500 de useri pe care sa ii pun in diverse grupuri deai ma interesa un import. Si daca exita posibiltatea de a nu te putea inregistra direct din forum. Forumul pe care vreau eu sa-l creez este inchis apartie unei companii si are date cu caracter confidential, vreau sa-l creez sub forma de forum si nu blog pentru ca am inteles ca are posibilitati de restrictionare acces mult mai mari pe forum decat pe blog... Daca m-ai putea ajuta mai mult dami un pm
chessh

Mesaj de chessh »

Pai daca e cu caracter confidential, nu faci link-ul public si il dai doar celor care vrei sa aibe acces. Iar dupa ce se inregistreaza toti, dai disable la register. Altfel e aiurea sa stai sa creezi manual 500 de useri, sau sa scrii cod SQL...
In cazul tau, nu prea te ajuta nici platforma de blog nici cea de forum...ti-ar trebui un script personalizat. :)
itStart | DoiBlog.net
cristinasuciu
Nou venit

Mesaj de cristinasuciu »

Stii de unde pot lua un script de genul. nu imi e greu sa fac o baza de date traditionala in care sa am 5-10 coloane cu diferese atributii dar am deschis o baza de date a forumului phpbb si totul era criptat
chessh

Mesaj de chessh »

Pai asta-i si ideea. E complicat. Si scriptul nu se ia. De obicei platesti pe cineva sa ti-l faca. Pana la a face alti pasi verifica modul despre care iti ziceam http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=580108 :)
itStart | DoiBlog.net
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”