RoStrike.Com - Romanian Counter-Strike Community
-
- Utilizator înregistrat
RoStrike.Com - Romanian Counter-Strike Community
Salutare , www.rostrike.com
Este o comunitate dedicata in special Counter-Strike-ului , dupa cum spune si numele.
Am redeschis-o acum 10 zile si speram sa avem succesul de alta data .
Asteptam niste pareri , sugestii pentru a o face cat mai buna .
Multumesc , cu respect www.rostrike.com !
Este o comunitate dedicata in special Counter-Strike-ului , dupa cum spune si numele.
Am redeschis-o acum 10 zile si speram sa avem succesul de alta data .
Asteptam niste pareri , sugestii pentru a o face cat mai buna .
Multumesc , cu respect www.rostrike.com !
Cocalari Si Pitipoance de Romania | Cea mai tare Comunitate de Counter-Strike din Romania
Domenii si Hosting : ro_hosting2009 id detalii acolo
-
- Utilizator înregistrat
Forumul este vizibil , doar ca este tabelul de login pe care , din pacate, nu mai stiu cum sa il scot . L-am adaugat mai de mult si am uitat cum sa il scot . Daca ma poate ajuta cineva , va multumesc.SuSa scrie:Nimeni nu o sa se inregistreze doar ca sa vada forumul.
Sfatul meu e sa modifici permisiunile in asa fel incat sa poata vedea toti vizitatorii forumul, eventual sa se ingistreze cei ce vor sa posteze.
Cocalari Si Pitipoance de Romania | Cea mai tare Comunitate de Counter-Strike din Romania
-
- Utilizator înregistrat
In primul rand te-ai uitat ?SuSa scrie:Este vizibil daca te inregistrezi. Nu fi incapatanat si intelege cand iti spune vineva ceva. Este asa cum am spus eu. Daca nu te inregistrezi nu ai cum sa vezi categoriile si forumurile.
Poftim : http://rostrike.com/forum/viewforum.php?f=86
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Site-ul este in constructie ... Redirectare catre forum .
Prima impresie...
lasa de dorit.Continuand in acelasi ton trebuie sa ne inregistram pentru a vedea "bijuteria" ta de forum.Cine crezi ca se va inregistra doar ca sa iti vada tie forumul?Lasa-ne putina momeala...si daca acele categorii,sectiuni,discutii etc.ne atrag,atunci vom face register pt a vedea si restul forumului.Personal,n-o sa fac register.Bannerul e dragut...jos cam vraieste...bannerele acelea micute,Pitipoance...
Bafta!
Prima impresie...

Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
Ti-am zis ca apare si nu mai stiu cum sa il scot . Acelea sunt bannerele de parteneriate .Niculescu9 scrie:Forumul este vizibil , doar ca este tabelul de login pe care , din pacate, nu mai stiu cum sa il scot . L-am adaugat mai de mult si am uitat cum sa il scot . Daca ma poate ajuta cineva , va multumesc.SuSa scrie:Nimeni nu o sa se inregistreze doar ca sa vada forumul.
Sfatul meu e sa modifici permisiunile in asa fel incat sa poata vedea toti vizitatorii forumul, eventual sa se ingistreze cei ce vor sa posteze.
Cat despre redirectionare , am decis sa stam catva timp pe free si nu avem cum sa facem redirects decat asa . Am luat cateva tepe si nu ne mai convine (momentan) sa stam pe plata.
LE :
Eu am facut un topic in care sa aflu cum sa scot login , dar nimeni nu m-a ajutatmegeo scrie:esti tare... ai probleme mari cu permisiunile. indexul forumului este accesibil doar membrilor, iar viewforum si viewtopic tututor. exact invers
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
ca host platit iti recomand cu mare incredere www.mxhost.ro si www.megahost.ro . ambele sunt de nota 10 (cu mici excepti, mai pica si ele, dar angajatii sunt super ok. te ajuta, iar in cazuri speciala nu pleaca acasa pana nu rezolva problemele hostului)
LE: se face din permisiuni.
LE: se face din permisiuni.