RoStrike.Com - Romanian Counter-Strike Community

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

RoStrike.Com - Romanian Counter-Strike Community

Mesaj de Niculescu9 »

Salutare , www.rostrike.com

Este o comunitate dedicata in special Counter-Strike-ului , dupa cum spune si numele.

Am redeschis-o acum 10 zile si speram sa avem succesul de alta data .

Asteptam niste pareri , sugestii pentru a o face cat mai buna .

Multumesc , cu respect www.rostrike.com !
SuSa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de SuSa »

Nimeni nu o sa se inregistreze doar ca sa vada forumul.
Sfatul meu e sa modifici permisiunile in asa fel incat sa poata vedea toti vizitatorii forumul, eventual sa se ingistreze cei ce vor sa posteze.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

SuSa scrie:Nimeni nu o sa se inregistreze doar ca sa vada forumul.
Sfatul meu e sa modifici permisiunile in asa fel incat sa poata vedea toti vizitatorii forumul, eventual sa se ingistreze cei ce vor sa posteze.
Forumul este vizibil , doar ca este tabelul de login pe care , din pacate, nu mai stiu cum sa il scot . L-am adaugat mai de mult si am uitat cum sa il scot . Daca ma poate ajuta cineva , va multumesc.
SuSa
Utilizator înregistrat

Mesaj de SuSa »

Este vizibil daca te inregistrezi. Nu fi incapatanat si intelege cand iti spune vineva ceva. Este asa cum am spus eu. Daca nu te inregistrezi nu ai cum sa vezi categoriile si forumurile.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

SuSa scrie:Este vizibil daca te inregistrezi. Nu fi incapatanat si intelege cand iti spune vineva ceva. Este asa cum am spus eu. Daca nu te inregistrezi nu ai cum sa vezi categoriile si forumurile.
In primul rand te-ai uitat ?

Poftim : http://rostrike.com/forum/viewforum.php?f=86
SuSa
Utilizator înregistrat

Mesaj de SuSa »

Fratele meu, tu in primul post ai pus link-ul catre index, iar la cei ce nu au cont le apare panoul de logare si nu poata sa vada nimic altceva pana nu se inregistreaza. Acuma te-ai lamurit?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Site-ul este in constructie ... Redirectare catre forum .
Prima impresie... :lol: lasa de dorit.Continuand in acelasi ton trebuie sa ne inregistram pentru a vedea "bijuteria" ta de forum.Cine crezi ca se va inregistra doar ca sa iti vada tie forumul?Lasa-ne putina momeala...si daca acele categorii,sectiuni,discutii etc.ne atrag,atunci vom face register pt a vedea si restul forumului.Personal,n-o sa fac register.Bannerul e dragut...jos cam vraieste...bannerele acelea micute,Pitipoance...
Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

esti tare... ai probleme mari cu permisiunile. indexul forumului este accesibil doar membrilor, iar viewforum si viewtopic tututor. exact invers
geo
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Niculescu9 scrie:
SuSa scrie:Nimeni nu o sa se inregistreze doar ca sa vada forumul.
Forumul este vizibil , doar ca este tabelul de login pe care , din pacate, nu mai stiu cum sa il scot . L-am adaugat mai de mult si am uitat cum sa il scot . Daca ma poate ajuta cineva , va multumesc.
Ti-am zis ca apare si nu mai stiu cum sa il scot . Acelea sunt bannerele de parteneriate .

Cat despre redirectionare , am decis sa stam catva timp pe free si nu avem cum sa facem redirects decat asa . Am luat cateva tepe si nu ne mai convine (momentan) sa stam pe plata.

LE :
megeo scrie:esti tare... ai probleme mari cu permisiunile. indexul forumului este accesibil doar membrilor, iar viewforum si viewtopic tututor. exact invers
Eu am facut un topic in care sa aflu cum sa scot login , dar nimeni nu m-a ajutat
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

ca host platit iti recomand cu mare incredere www.mxhost.ro si www.megahost.ro . ambele sunt de nota 10 (cu mici excepti, mai pica si ele, dar angajatii sunt super ok. te ajuta, iar in cazuri speciala nu pleaca acasa pana nu rezolva problemele hostului)

LE: se face din permisiuni.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”