probleme instalare Forum phpbb
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
aceasi problema
am exact aceasi problema (3.0.x)
dupa instalare common.php am observat ca dupa instalare common.php este sters am incercat en si ro fara diacritice
host lx.ro
am reusit sa instalez 2.0.x
dupa instalare common.php am observat ca dupa instalare common.php este sters am incercat en si ro fara diacritice
host lx.ro
am reusit sa instalez 2.0.x
-
- Nou venit
- Versiune: 3.05
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: probleme instalare Forum phpbb
Aceeasi problema, domeniu si host gratuit de la lx.ro si dupa instalarea script-ului "language/en/common.php couldn't be opened" am cautat in folderul /en, nu exista fisierul common.php, am incercat si cu limba romana tot degeba.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca nu exista de ce nu-l urci din nou pe server

-
- Nou venit
lam urcat, dar tot degeaba.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Te-ai asigurat ca ai urcat toate fisierele pe server? Eventual suprascrie-le daca nu esti sigur (mai putin config.php din radacina). Ai curatat cache-ul?avatare24 scrie:lam urcat, dar tot degeaba.
Ai un link catre forum?
-
- Nou venit
L-am reinstalat, am curat si cache-u, uite si un link http://forumcad.lx.ro/
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Eroarea care apareYou don't have permission to access / on this server.. Daca esti sigur ca ai urcat fisierele pe server in locatia care trebuia (poti incerca f. simplu cu un fisier html si sa incerci sa-l accesezi apoi din browser), atunci poate ar fi necesar sa iei legatura cu cei de la lx.ro si sa verifice ei daca sunt ceva probleme cu contul tau (desi ma indoiesc)avatare24 scrie:L-am reinstalat, am curat si cache-u, uite si un link http://forumcad.lx.ro/
Poate o sa reusim sa actualizam si articolul de instalare pe lx.ro pentru phpBB 3.x (te-ai putea inspira de acolo cu toate ca ar fi posibil ca ei sa mai fi schimbat ceva intre timp).