Cum scap de aceasta eroare?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
S!rLov3
Utilizator înregistrat

Cum scap de aceasta eroare?

Mesaj de S!rLov3 »

Salut am facut si eu un forum pe PHPBB3 si dupa 2 3 zile de la infiintare a aparut asta cand intru pe forum ? [LINK STERS SITE VIRUSAT] e forumul.... imi puteti spune ce trebuie sa fac sa scap de aceasta eroare? aaa si inca ceva cand intru in cpanel si dau la board settigns sa fac permisiuni ceva tot la fel zice:)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
Ultima oară modificat 29-Apr-2009, 21:02:48 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: Site infectat cu Trojan.JS.PYV
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum scap de aceasta eroare?

Mesaj de dorin »

Cauza este simpla: site-ul tau este virusat.
Site infectat cu Trojan.JS.PYV
S!rLov3
Utilizator înregistrat

Re: Cum scap de aceasta eroare?

Mesaj de S!rLov3 »

chiar m-am gandit la acest lucru ....:)

PS: ce trebuie sa fac sa scap de aceasta eroare?:)
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”