cum as puteea ssal refac fara sa pierd tot cei pus in el ??
nu imi dau seama cat de grava e problema !!
site-ul e pe ilive.ro acu vad ca nici in control panel de pe ilive nu pot intra.. nu ma autentifica .. merge doar ftp
Cod: Selectaţi tot
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0
Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0
Nu m-am referit sa-i contactezi prin contul tau. Ai incercat http://www.ilive.ro/main/?p=contact ?1ddorin scrie:nu am cum sa iau legatura cu ei ca nu ma pot autentifica
Eu cred ca nu are legatura una cu alta deoarece mesajul initial se refera la baza de date alocate (pot exista mai multe baze de date pe un server). Poti incerca sa restaurezi copia veche daca ai timp dar eu as contacta providerul pentru suport.1ddorin scrie:pe ilive am spatiu mysql 5mb ,iar ultima oara cand am intrat in control panel eram ff aproape de limita... asta sa fie cauza ?? , am intrat pe alte conturi ilive si vad ca la ei ok.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator