Nu apar cate mesaje am postat

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ryireRE
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.4
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Nu apar cate mesaje am postat

Mesaj de ryireRE »

Salut, am si eu un forum, acesta se poate accesa Aici

Si am 2 probleme la el.

1. Mereu imi cade, mai exact cate o data da o eraore cand vreau sa intru pe el, ceva de index.php, si am vorbit cu owneru de la hostul pe care il am, iar el mi-a zis ca eroarea este din cauza designului forumului. Si mi-a mai spus ca eroarea vine de la urmatoarele:

Cod: Selectaţi tot

'TOTAL_POSTS' => sprintf($user->lang[$l_total_post_s], 
si

Cod: Selectaţi tot

// Assign index specific vars
$template->assign_vars(array(
'TOTAL_POSTS' => sprintf($user->lang[$l_total_post_s], $total_posts),

2. Nu apar cate mesaje am postat. Sub fiecare membru apar mesajele 0, cu toate ca avem toti peste 20.

Va rog mult ajutati-ma.

Multumesc anticipat!
Ultima oară modificat 15-Sep-2009, 20:21:14 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbat titlu subiect !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Probleme la forum.

Mesaj de bogdan »

1. Cum de si-au dat seama cei de la hosting ca acolo e problema? In orice aplicatie (ca si in matematica) ai 2 variante: ori iti merge, ori nu-ti merge. Nu ai alta varianta daca nu schimbi datele problemei.

2. Ai instalat vreun MOD sau e un forum curat?
ryireRE
Utilizator înregistrat

Mesaj de ryireRE »

Este forum curat.

Asta mi-au spus cei de la hosting... :-?? ca de acolo vine problema... si de fiecare daca cand se strica trebuie sa fac chmod, si faza e ca mi-a disparut de pe index datele de jos, powered by.. etc.. CP.. si etc.. sunt doar butoanele. Pe alte pagini si in overal_footer.html apar acolo datele.. dar nu apar pe index. Deci ma poate ajuta cineva pana la urma sa rezolv treaba cu mesajele? si asta cu indexu ( cele de jos, CP si etc. )
ryireRE
Utilizator înregistrat

Mesaj de ryireRE »

Mi se raspunde si mie? :| ... Si inca o problema, mai degrama o intrebare, pot sa pun ceva? sau exista ceva care da voie doar cetatenilor romani sa vada forumul, nu si cei din strainatate, deoarece se inregistreaza niste idioti din afara, si fac spam la greu, numa topicuri cu xxx si reclame si etc :| ... Deci va rog daca exista ceva care permite doar celor din romania sa vada forumul spuneti-mi va rog.
visualstorm
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12

Mesaj de visualstorm »

activeaza CAPCHA si limiteaza dreptul de a scrie numai celor care sunt inregistrati. iar userii noi sa isi activeze contul prin email. La mine forumul tau merge. Idiotii aia sunt roboti
ryireRE
Utilizator înregistrat

Mesaj de ryireRE »

ok, merci mult, asta am rezolvat, dar cu mesajele ma ajuta cineva? ( cum am mai spus si mai sus nu apare numarul de mesaje sub fiecare membru )
visualstorm
Utilizator înregistrat

Mesaj de visualstorm »

Nu ai o tema standard (prosilver sau subsilver2)si este posibil sa fi sters din greseala informatii din fisierul viewtopic.html
Pune fisierul tau aici (in code) sa vedem care e problema sau incearca sa vezi diferentele intre unul din distributia originala a temei din care e construita a ta si cea utilizata de tine
ryireRE
Utilizator înregistrat

Mesaj de ryireRE »

Daca te referi la problema mea cu mesajele, sa stii ca la toate temele este la fel... arata la mesaje 0 ( sub fiecare membru ). Deci pe forum arata cate mesaje sunt in total si cate topicuri... dar nu arata cate mesaje are fiecare membru, arata 0 sub fiecare... deci daca la problema asta te referi sa pun e ai spus tu mai sus, atunci da reply si o sa pun.
visualstorm
Utilizator înregistrat

Problema

Mesaj de visualstorm »

:lol:
Daca imi permite Bogdan, oricum subiectul nu e relevant ca titlu, ii voi raspunde si aici.
Rolul atribuit utilizatorilor inregistrati pe forumuri nu permite incrementarea mesajelor.
Mergi in PA>Permisiuni>Roluri forum
Modifica in eticheta General setarea : Incrementează contorul de mesaje in DA pentru rolul ce il ai atribuit in forumuri pentru utilizatorii cu 0 mesaje.
ryireRE
Utilizator înregistrat

Re: Problema mare! [reply urgent]

Mesaj de ryireRE »

visualstorm scrie::lol:
Daca imi permite Bogdan, oricum subiectul nu e relevant ca titlu, ii voi raspunde si aici.
Rolul atribuit utilizatorilor inregistrati pe forumuri nu permite incrementarea mesajelor.
Mergi in PA>Permisiuni>Roluri forum
Modifica in eticheta General setarea : Incrementează contorul de mesaje in DA pentru rolul ce il ai atribuit in forumuri pentru utilizatorii cu 0 mesaje.
Nu am gasit nimic din ce mi-ai spus tu. Deci am intrat in Roluri forum si de aici nu am mai gasit nimic din ce ai scris mai departe, aici apare cu totul altceva decat mi-ai scris tu, da ai putea sa imi spui exact unde sa intru si ce sa fac.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”