Problema Diacritice
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Problema Diacritice
alea nu am reusit.cum fac ca sa le setez??

-
- Utilizator înregistrat
Alta problema post_text
Salut la toti....cand fac o postare pe forum imi apare aceasta eroare
va rog ma poate ajuta cineva sa o rezolv???mai am o intrebare...daca imi iau un web host mai scump[ex:4-5 euro pe luna] o sa mai am probleme de genu asta?
ms anticipat
Cod: Selectaţi tot
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC5\xABgi\x0A[...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.

ms anticipat
-
- Nou venit
Si eu am aceasi problema ... am facut cum ati spus ... dar degeaba nu dispare
... daca gasiti alta rezolvare PM !! Multumesc!

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Alta problema post_text
Nu are a face cu cat de scump e serviciul de hosting.Ryuk scrie:mai am o intrebare...daca imi iau un web host mai scump[ex:4-5 euro pe luna] o sa mai am probleme de genu asta?![]()
Sincer nu cred ca o sa piarda cineva timpul sa trimita PM la toti cei cu probleme.dmZ* scrie:am facut cum ati spus ... dar degeaba nu dispare... daca gasiti alta rezolvare PM !!
Cea mai simpla solutie e sa recreati baza de date asigurandu-va ca ati specificat setul de caractere potrivit. Daca vrei sa pastrati continutul forumului curent, urmati intocmai sfatul lui dorin: Articol - Setarea bazei de date MySQL pentru a suporta diacriticele.
-
- Nou venit
Am facut exact cum a zis dorin .. am facut din nou alta baza de date ... degeaba
tot imi da eroarea asta:

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Field 'topic_last_poster_name' doesn't have a default value [1364]
SQL
INSERT INTO phpbb_topics (topic_poster, topic_time, topic_last_view_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment) VALUES (2, 1246536418, 1246536418, 50, 0, 1, 'Logitech MX518', 'dmZ*', 'AA0000', 0, 0, 0)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1897
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: posting.php
LINE: 1023
CALL: submit_post()
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
dmZ* scrie:Am facut exact cum a zis dorin .. am facut din nou alta baza de date ... degeabatot imi da eroarea asta:
General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Field 'topic_last_poster_name' doesn't have a default value [1364] SQL INSERT INTO phpbb_topics (topic_poster, topic_time, topic_last_view_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment) VALUES (2, 1246536418, 1246536418, 50, 0, 1, 'Logitech MX518', 'dmZ*', 'AA0000', 0, 0, 0) BACKTRACE FILE: includes/db/mysql.php LINE: 174 CALL: dbal->sql_error() FILE: includes/functions_posting.php LINE: 1897 CALL: dbal_mysql->sql_query() FILE: posting.php LINE: 1023 CALL: submit_post()

Aceasta este, de obicei, un rezultat al actualizării bazei de date. De exemplu, de la MySQL 3.0.x sau 4.0.x la 4.1.x sau 5.x, destul de des un astfel de upgrade se va face pe web host fără niciun avertisment.

- Gotyc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.x
- Nivel php: Mediu
e de la host nu raspunde mysql

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
Sal mie imi apare:
SQL ERROR [ mysql4 ]
Access denied for user 'borfi'@'localhost' (using password: YES) [1045]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
e tot din cauza de la UTF-8
SQL ERROR [ mysql4 ]
Access denied for user 'borfi'@'localhost' (using password: YES) [1045]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
e tot din cauza de la UTF-8
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca numele de utilizator al bazei de date are caractere diacritice, da e aceeasi cauză, dar nu se poate aplica soluţia scrisă de mine mai sus pentru că nu are legatură cu tabelele phpBB. Ori schimbi numele de utilizator ori ceri ajutorul administratorului de la host pentru ca, in mod normal, tu nu ai acces la tabela de utilizatori.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
pai eu sunt administratorului de la host ... faza e ca nustyu daca e din cauza care spunetzi voi sai daca are ceva in legatura ca am schimbat pasul de la userul de la server... desi nu cred ca e din cauza asta.. am schimbat toate tablele asa cum ai spus tu la inceput si am facut si restul setarilor din optiuni ... mai lipseste ultima parte ... aia cu textele ... nu intzeleg cum se face...