Cum pot sa mut topicurile ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
razvanjr
Utilizator înregistrat

Cum pot sa mut topicurile ?

Mesaj de razvanjr »

Salut baieti. Am si eu o intrebare, poate e una tampita, dar asta e, nu reusesc sa ii dau de cap. Cum pot muta usor topicurile dintr-un forum intr-altul ? Sunt logat drept admin, pot sa editez informatia din topicuri, pot sa le sterg, pot sa avertizes userul (asta toate din pagina topicului direct). Dar NU POT sa mut anuntul. Ca sa il pot muta, trebuie sa ma duc la "Panoul moderatorului", sa dau pe "Setari Forumuri" sau ceva de genul, sa caut topicul in cauza in forumul respectiv si sa il mut.

O intreaga bataie de cap. Se poate mai simplu ? Si daca da, cum ?

Va multumesc pentru timpul acordat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre !
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Re: Cum pot sa mut topicurile ?

Mesaj de AlleXyS »

in stanga jos la fiecare topic ai optiunile lui !! Acolo trebuie sa vie si Move Topic
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Salut. Nu imi apare nici o optiune de mutare. Vad doar optiunile din dreapta (sterge anunt, avertizare user etc).

Alte raspunsuri ?
visualstorm
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de visualstorm »

verifica permisiunile de moderare ale grupului din care faci parte sa aiba ce te intereseaza
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

visualstorm scrie:verifica permisiunile de moderare ale grupului din care faci parte sa aiba ce te intereseaza
Pai daca sunt ADMIN, nu inseamna ca pot sa fac orice ?
razvanjr
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvanjr »

Gata am reusit. Mersii frumos !
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”