Problema mesajele userilor

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
pvp#
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Problema mesajele userilor

Mesaj de pvp# »

SAlut !
de curand am intampinat o problema, orice user de pe forum care posteaza, in profilul lui arata "Mesaje: 0" ca-n imagine Imagine stiti cumva care-i problema ?:-?

Multumesc !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema mesajele userilor

Mesaj de bogdan »

Numarul de mesaje pe profil nu se modifica daca utilizatorul adauga mesaje in orice forum? Verifica setarea Incrementează contorul de mesaje din fiecare forum sa fie Da

Altfel, ai instalat ceva MOD-uri?
pvp#
Utilizator înregistrat

Mesaj de pvp# »

Cod: Selectaţi tot

Numarul de mesaje pe profil nu se modifica daca utilizatorul adauga mesaje in orice forum?
da, si sa fac cum zice in redirectionarea in care m-ai trimis, as sta toata ziua sa setez acea optiune pe da , pentru ca sta 5 minute la un forum, iar eu am mai mult de 200 de forumuri :| ...deja depaseste limitele rabdarii, o alta solutie mai simpla nu exista? ..si MOD-uri am mai instalat, mi-au dat erori dar le-am reparat inlocuind fisierele modificate care le cerea in acel MOD cu fisierele din phpBB3.0.6 nemodificat si totul revenea la normal.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

200 de subforumuri? Sunt curios daca ai mai mult de 20 de utilizatori pe forum :)

Oricum. Ca sa aplici elimini setarea cu pricina pe toate subforumurile (si sa nu te apuce noaptea/dimineata/pranzul/cina/micul dejun pana le modifici pe toate): Panoul administratorului -> Forumuri -> Permisiuni forum -> Toate forumurile -> Trimite -> Grupuri -> Selecteaza grupul pt care vrei sa iei in considerare mesajele scrise -> Modifica permisiuni -> Permisiuni avansate -> Incrementează contorul de mesaje -> Da

Ca sa iei in considerare mesajele deja scriese, poti rula comanda

UPDATE `phpbb_posts` SET `post_postcount` = 1
pe baza de date urmata de Panoul administratorului -> General -> Resincronizează contorul mesajelor
pvp#
Utilizator înregistrat

Mesaj de pvp# »

200 de subforumuri? Sunt curios daca ai mai mult de 20 de utilizatori pe forum
=)) nu te contrazic :D , dar sti, subforumurile multe sunt in sectiunea cu schinuri pentru cs si team fortress 2 :)) ca am cate un forum pt fiecare model =; ...si ai dreptate, cam putin malai !
si am rezolvat`o cu mesajele :D... Multumesc Bogdan, Multumesc phpbb.ro :D pentru ajutorul acordat !
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”