buton multumesc

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
yOz
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

buton multumesc

Mesaj de yOz »

salut,doresc si eu modul pentru multumesc care are imaginea cu butonul multumesc de la eTech.
modul cu multumiri date si multumiri primite. multumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: buton multumesc

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Cam prea multe mulţumiri prin topicul ăsta. Aproape nu mai înţeleg nimic.
Nu ştiu ce cauţi tu mai exact, însă aruncă două priviri aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=12365 şi aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=10395.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
yOz
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de yOz »

nu este aia ceea ce doresc, al 2lea mod nu merge cu stilul etech, altceva?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Toate MOD-urile de pe phpbb.com respectiv phpbb.ro au fost create pentru a putea fi aplicate stilului standard prosilver sau stilurilor derivate din acesta, de exemplu tharsis, subsilver2 ş.a., prin urmare MOD-urile nu pot funcţiona pe un alt stil.
Şi încă ceva. Din instrucţiunile de instalare ale MOD-ului Thanks for post,
Acest MOD a fost dezvoltat pentru phpBB 3.0.6 şi e posibil să nu funcţioneze cum s-a declarat pe alte versiuni phpBB. MOD-urile pentru phpBB 3.0 nu funcţionează pe phpBB 2.0 şi vice versa.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

yOz: vad ca am mai discutat despre acest lucru. S-au schimbat cu ceva datele problemei?

In ce sens nu a mers cu stilul etech?
Gotyc
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.x
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Gotyc »

eu am incercat pe mai multe teme si merge da stii carei problema ?
Ai o linie care e pusa sa vada butonul numai cei care nu sunt logati poti posta codul acela care trebuie pus in viewtopic ? si te pot ajuta
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de megeo »

paranormal scrie:Toate MOD-urile de pe phpbb.com respectiv phpbb.ro au fost create pentru a putea fi aplicate stilului standard prosilver sau stilurilor derivate din acesta, de exemplu tharsis, subsilver2 ş.a., prin urmare MOD-urile nu pot funcţiona pe un alt stil.
Gresit! Merg pe toate stilurile. In cel mai greu caz posibil trebuie sa faci o "adaptare" ca sa dea bine pe forum... iar in cazul unui buton...

Pe stilurile derivate din cele de baza de poti baza pe cautare "dupa randu' x bagi y". intr-o tema diferita, randul x exista, dar poate sub alta forma. si trebuie tu sa cauti, ca sa stii unde bagi y
geo
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

megeo, pot spune ca aceste "apaptari" sunt pentru cei cu experienta si probabil ca tu esti unul dintre ei.
Felicitari pentru asta.
Insa MOD-urile pot functiona corect pe o tema standard (in instructiunile de instalare ale unui MOD se specifica fisierele temei care trebuiesc modificate - prosilver in special sau subsilver ca o "alternativa" s.a.) caci pe o alta tema nu pot functiona corect. Eu am incercat cu trei teme diferite un MOD, si nu a functionat pe nici una.
Poate ca functioneaza pe temele create cu cap, atentie si grija (care pot fi gasite pe site-urile phpbb.ro/com phpbbhacks.com) dar daca se apuca cineva sa modifice o tema gata facuta astfel incat sa se poata "lauda cu lucrarea sa" atunci cu siguranta nu va functiona nici un MOD (sau majoritatea).
Conteaza si versiunea phpbb pe care o folosesti pentru ca liniile din fisiere nu pot corespunde, asa cum nu pot corespunde nici pe o alta tema in afara de cele standard.
Cert este ca orice MOD instalat pe o tema standard va functiona intotdeauna (daca este instalat corespunzator, caci de nu, asta este problema celui ce a aplicat MOD-ul incorect in fisiere).
alicuta
Utilizator înregistrat

Mesaj de alicuta »

nustiu daca am fac reclama sau altceva dar uitate la acest video si o sa te ajute promit . si la mine avea probleme nu intelegeam nimic dar am vazut acest video si am reusit:P
http://www.youtube.com/watch?v=RZbjyndSkoo
alicuta
Utilizator înregistrat

Mesaj de alicuta »

nustiu daca am fac reclama sau altceva dar uitate la acest video si o sa te ajute promit . si la mine avea probleme nu intelegeam nimic dar am vazut acest video si am reusit:P
[Sters pentru reclama]
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”