1. De ce trebuie sa respect regulile dintr-un post? De ce ele nu sunt bagate acolo unde imi fac cont ?
2. Cum pot baga regulamentu in sectune aia unde dau "I agree to these terms" ?
3. Am vazut la multe forumuri phpbb, chiar si eu fac asa... bag regulamentu in post si nu sunt sigur daca il citesc toti sau daca stiu macar de existenta lui, asa la inregistrare zic eu ca e mai ok...
4.De ce nu se poate modifica acea pagina din panoul administratoului, ca pana la urma e ceva normal ca fiecare forum sa impuna cateva reguli...
Regulament forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Regulament forum
1. Nu stiu la ce te referi. Detaliaza.
2. Modifici linia 'TERMS_OF_USE_CONTENT' din language/ro/ucp.php (pt romana)
3. Vrei sa le trimiti un mesaj privat sau cum? Normal ei trebuie sa accepte termenii forumului cand se inregistreaza.
4. Care pagina? Cea cu termenii de inregistrare? Aici noi am creat un subiect/mesaj folosind un link in fiecare forum.
2. Modifici linia 'TERMS_OF_USE_CONTENT' din language/ro/ucp.php (pt romana)
3. Vrei sa le trimiti un mesaj privat sau cum? Normal ei trebuie sa accepte termenii forumului cand se inregistreaza.
4. Care pagina? Cea cu termenii de inregistrare? Aici noi am creat un subiect/mesaj folosind un link in fiecare forum.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Eu ma refer la pagina asta http://i51.tinypic.com/54a8o5.jpg ... de ce nu o pot edita din panoul administratorului?
De ce majoritatea baga regulamentul intr`un topic in loc sa-l puna aici (poza) ?
De ce majoritatea baga regulamentul intr`un topic in loc sa-l puna aici (poza) ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu ai inteles complet cum functioneaza phpBB. Termenii de inregistrare sunt conditii asupra carora utilizatorii isi dau acordul pentru a fi inregistrati si a avea acces la toate functionalitatile phpBB.
Regulamentul forumului este separat de termenii de inregistrare pentru ca se refera la conditiile in care poti utiliza phpBB, ce trebuie sa respecti la scrierea mesajelor si in ce mod poti scrie un mesaj.
Ca sa fie mai pe intelesul tau, diferenta intre termenii si conditiile de inregistrare si regulamentul unui forum sunt aproape identici cu cei in care pentru a intra intr-un anumit restaurat trebuie sa ai sacou si cravata, dar odata intrat in acest restaurant nu poti striga in gura mare si nu poti sa deranjezi astfel alti clienti de la mese.
Nu poti modifica termenii de inregistrare din PA, o poti face insa urmand sfatul lui bogdan de mai sus.
Regulamentul forumului este separat de termenii de inregistrare pentru ca se refera la conditiile in care poti utiliza phpBB, ce trebuie sa respecti la scrierea mesajelor si in ce mod poti scrie un mesaj.
Ca sa fie mai pe intelesul tau, diferenta intre termenii si conditiile de inregistrare si regulamentul unui forum sunt aproape identici cu cei in care pentru a intra intr-un anumit restaurat trebuie sa ai sacou si cravata, dar odata intrat in acest restaurant nu poti striga in gura mare si nu poti sa deranjezi astfel alti clienti de la mese.

Nu poti modifica termenii de inregistrare din PA, o poti face insa urmand sfatul lui bogdan de mai sus.