Cum pot sa ...
http://i54.tinypic.com/x1wqwh.jpg
Nu ai cont - Nu vezi topic
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Nu ai cont - Nu vezi topic
Din permisiunile fiecarui forum - pentru grupul vizitatorilor - setezi Poate vedea forumul pe DA si Poate citi forumul pe NU.
Cred ca am mai scris pe un subiect deschis de tine, descrie si in cuvinte ce doresti, imaginea ar putea sa nu mai existe peste putin timp iar ajutorul dat aici nu va putea fi inteles
Cred ca am mai scris pe un subiect deschis de tine, descrie si in cuvinte ce doresti, imaginea ar putea sa nu mai existe peste putin timp iar ajutorul dat aici nu va putea fi inteles

-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
dorin scrie:Din permisiunile fiecarui forum - pentru grupul vizitatorilor - setezi Poate vedea forumul pe DA si Poate citi forumul pe NU.
Buna ziua ,
am aceasi problema, chiar daca nu esti inrgistrat poti comenta ,scrie si vezi orice. Am setat toate permisunile la vizitatori peste tot unde am gasit , respectiv sa vada forum si sa nu poata citi. Degeaba merge la fel, un ajutor va rog. Merci
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai specificat pentru vizitatori şi permisiunile pentru forumuri?
P.A. ---> PERMISIUNI ---> Permisiuni forum pentru grupuri?
Eventual caută în forum, s-a mai discutat: search.php
P.A. ---> PERMISIUNI ---> Permisiuni forum pentru grupuri?
Eventual caută în forum, s-a mai discutat: search.php
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Evalueaza permisiunile grupului Vizitatori si a utilizatorului Anonim. Citeste: knowledge/kb_show.php?id=143
-
- Nou venit
am facut si la anonim, am citit si ce mi-ai dat si la fel. Unde verifc permisiunile anonimului si vizitatorului sunt pe nu si rosu ...degeaba tot asa a ramas, sa fie ca nu am actualizat 3.0.8 ?!bogdan scrie:Evalueaza permisiunile grupului Vizitatori si a utilizatorului Anonim. Citeste: knowledge/kb_show.php?id=143
- Ivan Petre Paul
Posibil, deco totuşi ar fi bine să actualizezi software-ul phpBB la ultima versiune stabilă.
Ai verificat ce ţi-am spus eu aici?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
paranormal scrie:Posibil, deco totuşi ar fi bine să actualizezi software-ul phpBB la ultima versiune stabilă.
am reusit !!!! nu stIu ce sa intamplat ca dupa ce am facut si vrificat tot , am intrat ca vizitator si tot aveam drepturi , dupa 10 minute am intrat si era ok, cerea prola. Dar am observat ca cei inscrisi nu mai pot vedea fisierele atasate acum

gata am rezolvat si problema asta, la prima nu stiam si de anonim, acolo a fost buba. Multumesc de ajutor la toti