din ce cauza nu ma pot loga

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Askary
Nou venit

din ce cauza nu ma pot loga

Mesaj de Askary »

Am reusit sa fac si eu un forum le lx.ro dar nu reusesc sa ma logez . Mi-am facut si alt user si tot la fel nu ma pot loga. Va rog dati-mi si mie o solutie. :? :roll:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

in ce sens ? instalarea s-a terminat cu succes ? ai uitat userul/parola de administrator ? sau forumul iti arata ca esti logat dar in realitate tu nu esti ?
Askary
Nou venit

Mesaj de Askary »

Parola o stiu dar dar pur si simplu dupa ce dau login, imi apare fereastra ,introduc datele si dupa asta ramane un ecran alb si nu se mai incarca. Habar n-am ce trebuie sa ii fac . Incearca si tu daca vrei dupa ce te inregistezi o sa vezi ca nu merge sa te logezi http://clubprofploiesti.lx.ro :shock: :shock:
Askary
Nou venit

Mesaj de Askary »

& sorry ca am mai pus intrebarea si in alta pare :oops:
Askary
Nou venit

Mesaj de Askary »

Gata totul e in ordine am reusit :D :D
RDM
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de RDM »

Salut...exact aceeasi problema o am si eu.... nu am primit nici o eroare de instalare...forumul merge ok pt ceilalti useri...am intrat de pe alt calculator si la fel era ok...dar de la mine de acasa...dau la "autentificare" introduc useru si pass...imi apare indexu...jos ma arata logat dar sus..inca am "autentificare" iar de comportat se comporta ca si cum nu as fi logat...este vorba de un forum la lx.ro ... va rog sa mi dati un raspuns ca tot caut de 2 zile si nu gasesc care-i problema...ms
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

cheaterel
Nou venit

nu merge sa me loghez eroare

Mesaj de cheaterel »

Warning: Wrong parameter count for rtrim() in C:\apache\htdocs\forum\includes\functions.php on line 80

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\apache\htdocs\forum\includes\functions.php:80) in C:\apache\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 475

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\apache\htdocs\forum\includes\functions.php:80) in C:\apache\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 477

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at C:\apache\htdocs\forum\includes\functions.php:80) in C:\apache\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 478

help am un server pe retzea pana acum a mers dar o data am dat logout si nu ma mai lasa imi zice asa :(((( si a mers am intalat windowsul si tot asa face dc ?? stie careva pls
mefisto
Utilizator înregistrat

Problema

Mesaj de mefisto »

Am facut exact cum e scris la carte cu install merge tot fara erori dar cand vreau sa dau pe Go to Administration Panel
se incarca pagina si ramane alba(blank) de la ce poate sa fie asta??
Va multumesc anticipat.

Imi raspunde si mie cineva ??? Am postat de 2 zile si nici un raspuns
Multumesc
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”