Nu merg chestionarele
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Nu merg chestionarele
Buna ziua,de curand am modificat tema forumului meu in CSF1 si la fiecare chestionar si cele existente pe fosta tema dar si cele noi cand incerc sa votez imi da urmatorul mesaj:"Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi." si votul nu se ia in considerare.Cum pot rezolva?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Nu merg chestionarele
Tema nu e actualizata. Vezi: knowledge/kb_show.php?id=129
-
- Utilizator înregistrat
Ok pai am gasit aici PhpBB 3.0.5. to 3.0.8. exact ce am eu nevoie(pentru ca tema e pentru versiunea phpbb 3.0.5 dar nu stiu cum sa instalez....adica am uploadat fisierele si am setat permisiunile ca acolo iar apoi cand am intrat pe site/install nu am mai gasit butonul de install.
- bogdan
Daca nu folosesti un stil standard (prosilver/subsilver2) atunci va trebui sa faci manual modificarile de cod folosind code_changes: http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php?update=1
-
- Utilizator înregistrat
Pana la urma am folosit prima metoda si am dat pe actualizeaza si la final am primit urmatorul mesaj:
Actualizarea a fost efectuată cu succes
Toate fişiere sunt actualizate cu ultima versiune a phpBB. Acum trebuie să vă autentificaţi pe forum şi să verificaţi dacă totul decurge normal. Nu uitaţi să ştergeţi, să redenumiţi sau să mutaţi directorul de instalare! Vă rugăm să ne trimiteţi informaţii actualizate despre serverul propriu şi configuraţiile forumului folosind modulul Trimite statistici din cadrul Panoului administratorului.
Cu toate acestea dupa ce am sters directorul install tot nu imi functioneaza chestionarele.
Actualizarea a fost efectuată cu succes
Toate fişiere sunt actualizate cu ultima versiune a phpBB. Acum trebuie să vă autentificaţi pe forum şi să verificaţi dacă totul decurge normal. Nu uitaţi să ştergeţi, să redenumiţi sau să mutaţi directorul de instalare! Vă rugăm să ne trimiteţi informaţii actualizate despre serverul propriu şi configuraţiile forumului folosind modulul Trimite statistici din cadrul Panoului administratorului.
Cu toate acestea dupa ce am sters directorul install tot nu imi functioneaza chestionarele.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
bogdan ţi-a spus ceva mai sus. Foloseşti un stil standard sau un alt stil?
Dacă foloseşti un alt stil citeşte knowledge/kb_show.php?id=147.
Dacă foloseşti un alt stil citeşte knowledge/kb_show.php?id=147.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Ok eu ma gandeam ca poate exista si o modalitate automata deoarece cea manuala necesita cam mult timp si am crezut ca cea din primul post al lui bogdan era buna.
Cat despre still l-am postat inca din primul post....nu este still standard.Deci banuiesc ca singura solutie este sa folosesc metoda manuala?
Cat despre still l-am postat inca din primul post....nu este still standard.Deci banuiesc ca singura solutie este sa folosesc metoda manuala?
- bogdan
Da, doar manual.
Eventual il poti sa-l contactezi pe autor sa vezi daca are stilul actualizat cu ultima versiune phpBB3.
Eventual il poti sa-l contactezi pe autor sa vezi daca are stilul actualizat cu ultima versiune phpBB3.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Sau poţi aştepta încă maxim două zile până îţi actualizez eu stilul şi revin cu un link de download aici.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
@LuckyTwice: Ar trebui sa-ti actualizezi stilul singur ca sa inveti cum se face. Altfel, o sa stai de fiecare data dupa cineva sa ti-l actualizeze (daca se gaseste cineva doritor....) .