Am terminat de curand de creat forumul meu. Am descoperit ca utilizatorii inregistrati nu pot posta mesaje pe forum. In afara de mine, in calitate de admin, niciunul din cei inregistrati nu pot posta mesaje sau deschide topicuri noi. Am verificat permisiunile utilizatorilor si nu am gasit nimic suspect care sa determine aparitia acestei probleme. Va rog sa ma indrumati asupra a ceea ce am de facut, pas cu pas.
Va multumesc pentru suportul tehnic acordat.
PS : Eventual prin Printscreen aici, unde trebuie sa intru si ce trebuie setat.
Problema - utilizatorii nu pot posta mesaje pe forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mondo_sport
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema - utilizatorii nu pot posta mesaje pe forum
In ce sens nu pot scrie mesaje sau deschide subiecte noi? Nu vad butonul sau primesc un mesaj de eroare?
Verifica permisiunile pe un utilizator specific si pe grupurile din care face parte acesta: knowledge/kb_show.php?id=143
Verifica permisiunile pe un utilizator specific si pe grupurile din care face parte acesta: knowledge/kb_show.php?id=143
- mondo_sport
- Utilizator înregistrat
Nu vedeau butonul. Acum e vizibil.
Multumesc pentru indrumarile primite. Pana la urma m-am descurcat si am reusit sa modific optiunile pentru utilizatorii inregistrati astfel incat acum acestia sa poata sa si scrie mesaje pe forum nu numai sa le citeasca.
Mai am o problema.
Pe unele pagini ale forumului, deasupra acestuia, pe o banda de culoare roz sta scris cu rosu :
"Reguli forum
Puteţi adăuga reguli de utilizare pentru fiecare forum.
Administrator, editeaza sau elimina acest mesaj în panoul de control al administratorului din forum."
Cum fac sa dezactivez acest mesaj din Panoul adminului ?
Va multumesc !
Multumesc pentru indrumarile primite. Pana la urma m-am descurcat si am reusit sa modific optiunile pentru utilizatorii inregistrati astfel incat acum acestia sa poata sa si scrie mesaje pe forum nu numai sa le citeasca.
Mai am o problema.
Pe unele pagini ale forumului, deasupra acestuia, pe o banda de culoare roz sta scris cu rosu :
"Reguli forum
Puteţi adăuga reguli de utilizare pentru fiecare forum.
Administrator, editeaza sau elimina acest mesaj în panoul de control al administratorului din forum."
Cum fac sa dezactivez acest mesaj din Panoul adminului ?
Va multumesc !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Deschide un alt subiect. Regulamentul forumului recomanda sa nu amesteci subiectele.
- mondo_sport
- Utilizator înregistrat