Instalare forum.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Instalare forum.
Ok am mai avut forum si urmand cu sfintenie toti pasii acestui tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=dqLvleY30Js mi-a mers. Acum dupa ce am umblat pe el si l-am stricat probabil, am sters totul din root si am descarcat din nou phpbb3 l-am copat in ftp si am modificat permisiunile alea cu 777 sau 666... Toate bune si frumoase pana cand incerc sa il instalez. Dau next next next pana ajung la database settings unde imi da urmatoarea eroare: Could not connect to the database, see error message below.
Host '64.120.128.51' is not allowed to connect to this MySQL server. Nu inteleg de ce nu merge acuma atata timp cat pana acum mi-a mers :-s
Host '64.120.128.51' is not allowed to connect to this MySQL server. Nu inteleg de ce nu merge acuma atata timp cat pana acum mi-a mers :-s
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Instalare forum.
Ia legatura cu cei de la hosting si confirma datele de conectare (in multe situatii la host se cere sa folosesti localhost)
-
- Utilizator înregistrat
pai da... treaba e ca nu stiu cum pentru ca cei de la hosting nu sunt romani sunt cei de la 000webhost.com e free hosting :-s
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai primit un mail de la ei cu datele de conectare.
-
- Utilizator înregistrat
nu ca e circ... am facut alt cont si aceeasi problema am
(
Could not connect to the database, see error message below.
Host '64.120.128.51' is not allowed to connect to this MySQL server.
Nu o sa ma ia aia in considerare daca le trimit mail...

Could not connect to the database, see error message below.
Host '64.120.128.51' is not allowed to connect to this MySQL server.
Nu o sa ma ia aia in considerare daca le trimit mail...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
schimba hostul.
-
- Utilizator înregistrat
Am schimbat si hostul (pe byethost) si imi da eroare la 000webhost(fostul host) chiar si dupa ce am bagat DNS-urile
.
Chiar daca aici se dau doar sfaturi despre forum, imi puteti spune un free web host mai bun?

Chiar daca aici se dau doar sfaturi despre forum, imi puteti spune un free web host mai bun?

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
Problema ta nu cred ca este de la host, ci de la cei de la care ai luat Numele de domeniu,
-
- Utilizator înregistrat
Este foarte probabil... Am luat domeniul de pe www.internetbs.net :-s
Am mai incercat sa il fac... Am redeschis contul de pe 000webhost si am urcat forumul... Am rezolvat tot pana...normal ca la instalarea lui. Next next next si dupa ce bag database name , username, password si toate cele am urmatoarea eroare:
Fatal error: Class 'dbal_mysqli' not found in /home/a2645807/public_html/includes/functions_install.php on line 291.
Nu o inteleg... Cautat sa schimb functions_install.php, l-am schimbat si nimic... Nu vrea sa mearga... Any solutions?
Am mai incercat sa il fac... Am redeschis contul de pe 000webhost si am urcat forumul... Am rezolvat tot pana...normal ca la instalarea lui. Next next next si dupa ce bag database name , username, password si toate cele am urmatoarea eroare:
Fatal error: Class 'dbal_mysqli' not found in /home/a2645807/public_html/includes/functions_install.php on line 291.
Nu o inteleg... Cautat sa schimb functions_install.php, l-am schimbat si nimic... Nu vrea sa mearga... Any solutions?