Nu mi ai raspuns la ce te am intrebat????
"Atunci unde ai fost instiintat ca instalarea a fost facuta cu succes?"
Mi ai zis ce MOD este asa cum am intrebat?
Mi-am dat seama ce MOD este. Dar eu intrebasem ceva si nici nu te ai obosit sa imi raspunzi.
Te ai grabit repede, "ia de aici si fa-mil."
Ai incercat sa re iei modificarile fisierului inainte sa mi-l dai mie sa ma uit?
Vad mai multe lucruri in neregula in acel fisier.
Cum pot adauga 1 portal?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot adauga 1 portal?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Mediu
Salut,
am fost instiintat la instalarea mod-ului, mai precis la finalul sau.Nu am cerut sa mi-l faci tu, l-am reluat de 3 ori si acelasi lucru, acea eroare.Nu vreau sa ma contrazic cu tine, dar am putina vechime aici si stiu cum merg lucrurile, stiu ce insemna "suportul de forum" nu de aici, ci din viata particulara.Am gresit ca nu ti-am raspuns la indicatiile tale, desi le facusem inainte.
am fost instiintat la instalarea mod-ului, mai precis la finalul sau.Nu am cerut sa mi-l faci tu, l-am reluat de 3 ori si acelasi lucru, acea eroare.Nu vreau sa ma contrazic cu tine, dar am putina vechime aici si stiu cum merg lucrurile, stiu ce insemna "suportul de forum" nu de aici, ci din viata particulara.Am gresit ca nu ti-am raspuns la indicatiile tale, desi le facusem inainte.
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Repune fişierul original
P.S. vrei te rog să îţi pui la profil adresa forumului? Nu de alta, dar e plictisitor să tot caut adresa forumului tău mereu, când aş putea să dau click pe iconiţa cu siteul.
overall_header.html
şi vezi cum se comportă. Dacă totul este okay, reia atent modificările pentru acest fişier, pe rând, nu toate odată, verificând după fiecare modificare schimbările afişate.P.S. vrei te rog să îţi pui la profil adresa forumului? Nu de alta, dar e plictisitor să tot caut adresa forumului tău mereu, când aş putea să dau click pe iconiţa cu siteul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Mediu
Salut, am repus fisierul, este ca inainte de a pune acest mod.Am adaugat adresa forumului la profil, maine voi relua instalarea pe rand in acest fisier.
@TheKiller ce anume era gresit in fisierul meu?
Edit:acum dimineata am vazut, ca atunci cand nu sunt logat pe forum, portalul apare, dar cand ma loghez, forumul este normal, oare de ce?Tine de setari acest lucru?Am citit pe acolo dar nu vad nimic legat de vreo setare care sa faca portalul vizibil cand sunt logat
Edit again: functioneaza acum, nu m-am uitat eu bine
@TheKiller ce anume era gresit in fisierul meu?
Edit:acum dimineata am vazut, ca atunci cand nu sunt logat pe forum, portalul apare, dar cand ma loghez, forumul este normal, oare de ce?Tine de setari acest lucru?Am citit pe acolo dar nu vad nimic legat de vreo setare care sa faca portalul vizibil cand sunt logat

Edit again: functioneaza acum, nu m-am uitat eu bine

http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.