Spyker Comunity

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Sakal
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Spyker Comunity

Mesaj de Sakal »

Spyker Comunity
Ce este Spyker Comunity? ~~~ Este un forum unde poti gasii aproape orice fel de site orice fel de script:free,nulled,payd,tutooriale,programe de ahcking,phpbb,mybb,si multe altele
De ce as intra pe asa ceva?~~~Deoarece aceast forum iti ofera aproape orice la sectiunea "Siteuri interesante" puteti gasii siteuri care va ajute cu orice de la alarme online pana la povesti facute de voi online,imagini convertite,creaze situri,gazduiere fisiere si multe altele
Cine este fondatorul?~~~ Fondatorul sunt eu si incerc sa dezvolt orice pot pana cand acel lucru ajunge la maximum!!!
Proiecte ce vor aparea pe SpykerComunity~~~Chiar in acest moment se lucreaza la un Robotel De Messenger care va putea discuta cu dvs,va va ajuta sa alegeti filme,melodii,horoscopul dvs,program tv,vremea,si ulte altele
Post Scriptum ~~~ Se cauta staff printre care si un fondator care sa ma ajute cu el :D
Site:http://spyker.hostei.com/forum/
Vreau sa mentionez ca forumul nu este deschis de mult decat de 2 zile si este mult de lucrat la el!
Sakal
Nou venit

Spyker Comunity

Mesaj de Sakal »

Spyker Comunity
Ce este Spyker Comunity? ~~~ Este un forum unde poti gasii aproape orice fel de site orice fel de script:free,nulled,payd,tutooriale,programe de ahcking,phpbb,mybb,si multe altele
De ce as intra pe asa ceva?~~~Deoarece aceast forum iti ofera aproape orice la sectiunea "Siteuri interesante" puteti gasii siteuri care va ajute cu orice de la alarme online pana la povesti facute de voi online,imagini convertite,creaze situri,gazduiere fisiere si multe altele
Cine este fondatorul?~~~ Fondatorul sunt eu si incerc sa dezvolt orice pot pana cand acel lucru ajunge la maximum!!!
Proiecte ce vor aparea pe SpykerComunity~~~Chiar in acest moment se lucreaza la un Robotel De Messenger care va putea discuta cu dvs,va va ajuta sa alegeti filme,melodii,horoscopul dvs,program tv,vremea,si ulte altele
Post Scriptum ~~~ Se cauta staff printre care si un fondator care sa ma ajute cu el :D
Site:http://spyker.hostei.com/forum/
Vreau sa mentionez ca forumul nu este deschis de mult decat de 2 zile si este mult de lucrat la el!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Spyker Comunity

Mesaj de dorin »

Cred ca este evident de ce am unit subiectele.
Ai 2 mesaje identice care au fost scrise in sectiuni diferite. Ai putea fi interzis pentru asta, citeste Regulamentul forumului!
Sakal
Nou venit

Mesaj de Sakal »

Mda imi cer scuze dar acuma am intrat pe phpbb.ro si e pentru prima data cand intru dar e cam sever acest forum :)) acelasi mesaj de 2 ori si interzis ?
Sakal
Nou venit

Mesaj de Sakal »

Niste pareri nu ar strica!
aldink
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de aldink »

Total mesaje 111 • Total subiecte 110 • Total membri 3

110 topicuri goale.. bagă niște moderatori sa aducă lume ...
Sakal
Nou venit

Mesaj de Sakal »

Si tu crezi ca se ofera cineva sa fie mdoerator,designer sau altcv?dabea daca ii conving cu niste lucurruri
x6IT32
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

O comunitate de 'hackeri', numai copy+past vezi acolo la Hacking zone.
Sakal
Nou venit

Mesaj de Sakal »

x6IT32 scrie:O comunitate de 'hackeri', numai copy+past vezi acolo la Hacking zone.
CUm sa nu numai copy+paste dupa prostii ca tine
Cel putin eu incerc sa dezvolt lumea sa fie mai desteapta la categoria IT macar daca nu or fi toate comunitatile despre hacking
x6IT32
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

Sakal scrie:
x6IT32 scrie:O comunitate de 'hackeri', numai copy+past vezi acolo la Hacking zone.
CUm sa nu numai copy+paste dupa prostii ca tine
Cel putin eu incerc sa dezvolt lumea sa fie mai desteapta la categoria IT macar daca nu or fi toate comunitatile despre hacking
Nu ai un continut original pe forum.

Prostii ca mine? Vrei sa vezi ca iti dau un defend la forum imediat?
Închis

Înapoi la “Forumuri”