Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
PoRcEsKy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.

Mesaj de PoRcEsKy »

As dori si eu sa stiu cum sa fac daca reinstalez phpbb-ul imi dispare toti useri si categoriile create , exista o metodata prin care ii pot readuce inapoi sa nu mai trebuiasca sa isi faca cont sau sa crez eu alte categori/forumuri .
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10

Re: Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.

Mesaj de dorin »

Faci o salvare a bazei de date. Dupa salvare, poti sterge doar tabelele din baza da date, insa nu si baza da date si nici utilizatorul/parola pentru BD. Daca ai avut Moduri instalate care au modificat si structura tabelelor sau au adaugat noi tabele, ar trebui facuta o discutie separata

Sterge apoi toate fisierele din folderul (de exemplu phpbb) unde a fost instalat forumul.
Descarca pachetul de instalare de pe phpbb.ro, dezarhiveaza-l si urca-l pe server si instaleaza de la zero un nou forum.

Odata instalat, poti face o reconstituire a tabelelor din baza de date.

In catalogul de articole, in sectiunea instalare/actualizare/conversie, exista un articol referitor la mutarea forumului pe un alt server care te poate ajuta cu detalierea unor pasi din cei enumerati de mine (insa nu tot ce scrie acolo iti este aplicabil).
PoRcEsKy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11

Mesaj de PoRcEsKy »

Mersi Dorin sper sa ma descurc desi nu prea am inteles parte cu tabelele

Cod: Selectaţi tot

Faci o salvare a bazei de date. Dupa salvare, poti sterge doar tabelele din baza da date, insa nu si baza da date si nici utilizatorul/parola pentru BD. Daca ai avut Moduri instalate care au modificat si structura tabelelor sau au adaugat noi tabele, ar trebui facuta o discutie separata

Sterge apoi toate fisierele din folderul (de exemplu phpbb) unde a fost instalat forumul.
Descarca pachetul de instalare de pe phpbb.ro, dezarhiveaza-l si urca-l pe server si instaleaza de la zero un nou forum.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10

Mesaj de dorin »

O baza de date are mai multe tabele sau mai pe inteles fisiere. Folosesti phpMyAdmin pentru gestionarea acestora.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”