Board Hacked
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Board Hacked
Salutare, am avut si eu ca forum plaforma phpbb si un heker mia sters tot de pe host + baza de date ! Miau zis cei de la hosting ca scriptul meu este de vina. Am inteles ca trebuie sa fac niste permisiuni la FTP, ma puteti ajuta si pe mine ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Board Hacked
Cei de la host ar trebui sa aiba backup-uri la toate bazele de date, intreaba-i cand a ultima salvare di daca te pot ajuta sa ti-o dea. Asta nu ai daca nu ai facut propriile tale salvari. Refacerea forumului, daca ai baza de date, e usoara.
Ce versiune phpbb foloseai?
Permisiunile CHMOD necesare dunt solicitate la instalare cand le vei putea seta corespunzator.
Ce versiune phpbb foloseai?
Permisiunile CHMOD necesare dunt solicitate la instalare cand le vei putea seta corespunzator.
-
- Utilizator înregistrat
Versiunea 3.0.10 configurat cu seo, hekerul mi-a luat si backup'ul si cei de la host nu mi-au mai putut da
- dorin
- Fost coleg
Extrem de interesant si de grav. Un astfel de host ar trebui evitat.
Nu ai decat sa o iei de la zero si incearca sa eviti mod-urile. Sper ca ai schimbat toate parolele folosite pe domeniu si ca ti-ai verificat cu atentie log-urile din ziua atacului.
Nu ai decat sa o iei de la zero si incearca sa eviti mod-urile. Sper ca ai schimbat toate parolele folosite pe domeniu si ca ti-ai verificat cu atentie log-urile din ziua atacului.
-
- Utilizator înregistrat
Am inteles sa trebuie sa fac niste permisiuni, + oprirea uploadului pe host (avatarele)
- dorin
- Fost coleg
Setarea permisiunilor este descrisa aici: http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3- ... rmissions/