Este prima oara cand folosesc phpbb3 ca platforma si chiar nu stiu ce sa fac.
Am instalat versiunea 3.1.9 si dupa ce am completat totul la Advanced Settings am dat Proceed si mi-a aparut aceasta eroare.
http://i.imgur.com/JiwGo7s.png
Problema instalare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.9
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema instalare
Bine ai venit. Nu inteleg ce au Romanii cu screenshoturile pentru text, cand un copy/paste merge mult mai rapid si e mai recomandat pentru ca se poate indexa si cauta textul.
Tabelele au prea multe caractere. De ce ai schimbat prefixul din phpbb_ in u896617674_ ?
Instaleaza cu prefixul phpbb. Este cel mai recomandat, mai ales daca esti incepator.
Tabelele au prea multe caractere. De ce ai schimbat prefixul din phpbb_ in u896617674_ ?
Instaleaza cu prefixul phpbb. Este cel mai recomandat, mai ales daca esti incepator.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.9
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Credeam ca trebuie sa pun prefixul datei de baze cum este la ipb...Evident m-am inselat, e prima oara cand umblu cu phpbb dupa cum am mai spus. Si data viitoare o sa copiez textul, sorry daca am ingreunat situatia cu screenshot. Multumesc pentru ajutor!
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Ma bucur ca am putut sa te ajut. Mult noroc cu forumul.

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."