Cum preiau e-mailurile celor inregistrati din baza de date?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Scream
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum preiau e-mailurile celor inregistrati din baza de date?

Mesaj de Scream »

Stiu ca pot trimite mesaje in masa prin intermediul forumului BB, dar pe langa asta as dori ca vizitatorii mei sa poata sa primeasca e-mailuri si fara sa fie inregistrati la forum.
Problema este ca am deja cativa utilizatori inregistrati la forum.
As vrea sa trimit e-mailuri cu imbunatatirile site-ului, utilizatorilor inregistrati de pe forum + celor care isi introduc e-mailul intr-o casuta input.
cum fac asta?
cum preiau e-mailurile utilizatorilor inregistrati din forum SI cum adaug e-mailuri in baza de date astfel incat sa trimit si la userii forumului si la cei care s-a inscris la newsletter ?
Snappy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Snappy »

teoretic poti cu un form si un php care sa iti trimita datele in BD, dar... stai sa iti zica cineva "se sus" daca se poate si practic (in ideea sa nu incurci ceva in phpBB apoi)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Intrebarea ta are legatura numai partial cu phpbb.
Scream
Utilizator înregistrat

Mesaj de Scream »

pai ...da
dupa cum a spus si snappy... astept raspuns de la "unul de sus" ca sa nu incurc ceva cu forumul si sa-l stric.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Orice se poate face. Eu te-as sfatui sa renunti la idee si sa pui oamenii sa se inregistreze... k tot trebuie sa intriduca niste date pe pagina, nu? Dar asta e doar parerea mea.

Pentru k sa poti face treaba asta... trebuie mai intai sa creezi cumva o sectiune / pagina / o nebunie.. unde exita "input-ul" de care vorbesti. Email-urile ajung in baza de date... e cool.
Apoi trebuie sa studiezi sistemul prin care se trimite mass email, sistem la care adaugi ink o lista mica de emailuri.

Chestia asta putini pot sa-ti explice si putini o fac sau au timp, asa k incepe usor usor cu fisierele si cu codul lor.
Bafta !
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

solutia ar fi un sistem de newsletter personalizat care sa foloseasca atat adresele de email ale membrilor forumului cat ci pe cele ale celor care s-au "abonat" la noutati.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”