Stiu ca pot trimite mesaje in masa prin intermediul forumului BB, dar pe langa asta as dori ca vizitatorii mei sa poata sa primeasca e-mailuri si fara sa fie inregistrati la forum.
Problema este ca am deja cativa utilizatori inregistrati la forum.
As vrea sa trimit e-mailuri cu imbunatatirile site-ului, utilizatorilor inregistrati de pe forum + celor care isi introduc e-mailul intr-o casuta input.
cum fac asta?
cum preiau e-mailurile utilizatorilor inregistrati din forum SI cum adaug e-mailuri in baza de date astfel incat sa trimit si la userii forumului si la cei care s-a inscris la newsletter ?
Cum preiau e-mailurile celor inregistrati din baza de date?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Orice se poate face. Eu te-as sfatui sa renunti la idee si sa pui oamenii sa se inregistreze... k tot trebuie sa intriduca niste date pe pagina, nu? Dar asta e doar parerea mea.
Pentru k sa poti face treaba asta... trebuie mai intai sa creezi cumva o sectiune / pagina / o nebunie.. unde exita "input-ul" de care vorbesti. Email-urile ajung in baza de date... e cool.
Apoi trebuie sa studiezi sistemul prin care se trimite mass email, sistem la care adaugi ink o lista mica de emailuri.
Chestia asta putini pot sa-ti explice si putini o fac sau au timp, asa k incepe usor usor cu fisierele si cu codul lor.
Bafta !
Pentru k sa poti face treaba asta... trebuie mai intai sa creezi cumva o sectiune / pagina / o nebunie.. unde exita "input-ul" de care vorbesti. Email-urile ajung in baza de date... e cool.
Apoi trebuie sa studiezi sistemul prin care se trimite mass email, sistem la care adaugi ink o lista mica de emailuri.
Chestia asta putini pot sa-ti explice si putini o fac sau au timp, asa k incepe usor usor cu fisierele si cu codul lor.
Bafta !