Am incercat sa fac schimbare din Panouul Administratorului pt inscrierea de useri, si mi-a aparut asta:
Failed to update general configuration for 'nav_name1'
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'nav_name1''' at line 3
UPDATE phpbb_config SET config_value = '''link''' WHERE config_name = ''nav_name1''
Line : 62
File : admin_board.php
Ce e de facut??
Trebuie sa o iau pas cu pas ca altfel nu mere
Failed to update general configuration for
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut!
si anume ce schimbare ai incercat sa faci?(radule) Da-ne mai multe detalii. Acest tip de eroare este destul de frecvent.
c'ya
si anume ce schimbare ai incercat sa faci?(radule) Da-ne mai multe detalii. Acest tip de eroare este destul de frecvent.
c'ya

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
sitaru_rares
Salut!
Acest mesaj este pentru sitaru_rares
Ai incercat cumva sa instalezi un MOD care contorizeaza vizitele ?
c'ya
(acest post devine greu ; erori comune dar legate de subiecte diferite)

Acest mesaj este pentru sitaru_rares

Ai incercat cumva sa instalezi un MOD care contorizeaza vizitele ?
c'ya

(acest post devine greu ; erori comune dar legate de subiecte diferite)
Re: re:
Pai nu am facut eu schimbarile, ci cel de sa ocupat pina acum de forum si de seite, dar vine f. rar sa faca ceva. E scump la vedere. De!! Asa e cind nu nu-ti mai ajunge ce primestiIronAngel scrie:Salut!

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut!
dupa cum spuneam aceasta eroare ar putea fi generata de o instalare a unui MOD. http://www.phpbb.com/files/mods/rEdbar1.0.1.mod
daca acest MOD este prezent la tine pe forum revino si vom incerca sa facem ceva!
c'ya
dupa cum spuneam aceasta eroare ar putea fi generata de o instalare a unui MOD. http://www.phpbb.com/files/mods/rEdbar1.0.1.mod
daca acest MOD este prezent la tine pe forum revino si vom incerca sa facem ceva!
c'ya

Failed to update general configuration....
Salut sunt adminul de la horsepower.ro...
cum scria si colegul meu mai sus..
lucrez in armata, si nu am atat de mult timp pe cat mi-as dori sa am....
mi-a aparut eroarea asta dupa ce am instalat AttachMOD, un script de chat si PhotoAlbumMOD...
sincer nu stiu cum sa scap de eroare... nu pot actualiza datele la configurare generala..
eroarea este indicata in linia 62, in adminboard.php
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'nav_name1''' at line 3
UPDATE phpbb_config SET config_value = '''link''' WHERE config_name = ''nav_name1''
Sincer sunt foarte stresat si nervos... m-am uitat si in baza de date
nu stiu cum as putea sa scap de config_value = '''link''' si config_name = ''nav_name1'', pt a putea actualiza cu succes baza de date cand fac vreo modificare.
Nu am folosit redBarMOD... asta este problema,; iar pe phpbb.com, nu am gasit nici un topic despre eroarea asta..
Imi puteti da un sfat...????
cum scria si colegul meu mai sus..

lucrez in armata, si nu am atat de mult timp pe cat mi-as dori sa am....

mi-a aparut eroarea asta dupa ce am instalat AttachMOD, un script de chat si PhotoAlbumMOD...
sincer nu stiu cum sa scap de eroare... nu pot actualiza datele la configurare generala..
eroarea este indicata in linia 62, in adminboard.php
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'nav_name1''' at line 3
Sincer sunt foarte stresat si nervos... m-am uitat si in baza de date
nu stiu cum as putea sa scap de config_value = '''link''' si config_name = ''nav_name1'', pt a putea actualiza cu succes baza de date cand fac vreo modificare.
Nu am folosit redBarMOD... asta este problema,; iar pe phpbb.com, nu am gasit nici un topic despre eroarea asta..
Imi puteti da un sfat...????