probleme la inregistrare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Maldini
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

probleme la inregistrare

Mesaj de Maldini »

Un nou user a vrut sa se inregistreze si mi-a spus ca cand apasa pe "Inregistrare" ii apare un panou de "free hosting phpbb" i-am zis sa sterga Cookies si History, a sters dar Files n-a vrut sa stearga, am incercat fel de fel de incercari fara rezultat, intrebarea mea este ce pot sa fac ?

Este vorba de un forum de-al meu eu sunt adminul !
Va multumesc !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Rog ajutor

Mesaj de dorin »

Maldini scrie:... ca cand apasa pe "Inregistrare" ii apare un panou

cam putine informatii, vezi ce informatii trebuie sa contina un mesaj si poate ne spui si un link.

:wink:
Maldini
Utilizator înregistrat

Re: Rog ajutor

Mesaj de Maldini »

dorin scrie:
Maldini scrie:... ca cand apasa pe "Inregistrare" ii apare un panou

cam putine informatii, vezi ce informatii trebuie sa contina un mesaj si poate ne spui si un link.

:wink:
http://forums.cjb.net/super.html
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

M-am inregistrat pe forumul tau, m-am autentificat si am scris si un mesaj, fara nici cea mai mica problema.

Ce nu mi-a placut: la unul dintre forumuri, scrie cu caractere disproportionat de mari: Moderatori Aneisse, ilona, fanemilioane,
Maldini
Utilizator înregistrat

Mesaj de Maldini »

dorin scrie:M-am inregistrat pe forumul tau, m-am autentificat si am scris si un mesaj, fara nici cea mai mica problema.

Ce nu mi-a placut: la unul dintre forumuri, scrie cu caractere disproportionat de mari: Moderatori Aneisse, ilona, fanemilioane,
Dorin draga iti multumesc, cred ca de aceea ai vazut asa mare disproportionat ? probabil ca folosesti Mozilla Firebox ? ca eu vad normal cu microsoft, dar am modificat si te rog sa treci ca sa-mi spui daca tot la fel a ramas ? Despre povestea cu inregistrare vad ca multi reusesc dar parca doi au avut problema pe care a mentionat-o mai sus
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Da, cu Firefox :wink: Acum nu se mai vede de loc cine e moderator acolo, in schimb scrolul ala e la fel de mare (cum l-ai facut?) , fata de celelate caractere. Pune-ti Forefox-ul e mai comod sa vezi singur ce nu e Ok, sau pune un avertisment "Doar pentru IE" :)
Maldini
Utilizator înregistrat

Mesaj de Maldini »

dorin scrie:Da, cu Firefox :wink: Acum nu se mai vede de loc cine e moderator acolo, in schimb scrolul ala e la fel de mare (cum l-ai facut?) , fata de celelate caractere. Pune-ti Forefox-ul e mai comod sa vezi singur ce nu e Ok, sau pune un avertisment "Doar pentru IE" :)
Iti spun de ce s-a transformat cred eu din experienta probabil dincauza ca am pus un program ala de stiri online in mod automat s-a marit nu stiu cum sa-ti explic ca-i foarte complicat si am preferat sa sterg moderatorii din acel topic dar nu are nici un efect asupra lor ca sunt in alte topicuri

Si iti multumesc pt. sfaturi, te rog sa mai ne vizitezi !
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Maldini scrie:
Iti spun de ce s-a transformat cred eu din experienta probabil dincauza ca am pus un program ala de stiri online in mod automat s-a marit nu stiu cum sa-ti explic ca-i foarte complicat si am preferat sa sterg moderatorii din acel topic dar nu are nici un efect asupra lor ca sunt in alte topicuri

Si iti multumesc pt. sfaturi, te rog sa mai ne vizitezi !
Am facut greseala asta, teapa pe fata, pacat:
In primul rand cand te-ai inregistrat trebuiai sa stii ce faci si nu dupa 2 luni si ceva sa-mi spui sa te sterg, daca erai banat sau nu erai membru era vorba de spam n-ai decat sa blochezi tu prin mail-ul tau adresa de mail doar e foarte simplu.
Tu crezi ca-o sa stau sa caut 107 userii , nu am nici un fel de obligatie sa te sterg asta am si declarat-o in mod oficial.

Daca nu erai user era chiar vorba de spam DAR ESTI user, ma bucur ca ai vrut sa ma ajuti dar la mine-i sfant nu sterg si nu blochez asa ca data viitoare daca te inregistrezi undeva sa te gndesti ca si anunturi vei primi.

Zic blocheaza-ma ti mail-ul meu !
O zi buna. ps de ce sa nu scrii ? ce te mananca cineva ?
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

am aceeasi problema de blank la inregistrare useri si nu e de la ie sau mozilla sau firefox ca am incercat cu taoate, dand delete si la cookies si history, sugestii cineva ? e vb de http://seria5.lx.ro cu phpbb 2.0.18, subsilver si mysql 3
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

pana la urma am scos functia de activare de catre user si am lasat none, astfel evit si problema mail ului si cea de activare, si daca numi place de userul x si are mail fals il sterg
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”