Cum modific ....?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
ShokXP
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum modific ....?

Mesaj de ShokXP »

am luat un template de pe net si in partea de jos a paginii este scrisa o adevarata poveste (situri , nume , adrese ... ) 7 randuri si apoi urmeaza "Powered by phpBB 2.0.15 © 2001, 2002 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community " si e enervant ca e prea mult :roll: eu vreau sa scot povestea aia (7 randuri) am modificat simple_footer.tpl din tamplate dar degeaba povestea aia tot acolo e :cry: mai trebuie sa modific ceva sa mai sterg ? ca vreau sa dispara cu orice pret ...
ma ajuta si pe mine cineva ?>
ShokXP
Nou venit

Mesaj de ShokXP »

am gasit ... trebuia sa modific si overall_footer.tpl :) 8)
Bl00D rAvEn
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bl00D rAvEn »

Cred ca, copyrightul template-ului ar trebui sa ramane si eventualele linkuri ale autorului...
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Cum modific ....?

Mesaj de flowers »

ShokXP scrie:am luat un template de pe net si in partea de jos a paginii este scrisa o adevarata poveste (situri , nume , adrese ... ) 7 randuri si apoi urmeaza "Powered by phpBB 2.0.15 © 2001, 2002 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community " si e enervant ca e prea mult :roll: eu vreau sa scot povestea aia (7 randuri) am modificat simple_footer.tpl din tamplate dar degeaba povestea aia tot acolo e :cry: mai trebuie sa modific ceva sa mai sterg ? ca vreau sa dispara cu orice pret ...
ma ajuta si pe mine cineva ?>
ShokXP, cum e pe mare printre pirati? Tema pentru acasa: Licenţiere şi copyright. Topic inchis.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”