Cum as putea sa transfer datele de pe un forum pe altul ?
Cum as putea sa transfer datele de pe un forum pe altul ?
Cum as putea sa transfer toate datele de pe un forum pe altul ? am facut un forum pe un site dar nu-mi place pentru ca merge prea incet si am gasit un site pe care merge mai repede dar nu vreau sa pierd toate datele... cum pot sa transfer toate informatiile de pe un forum pe celalalt ?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Daca se poate...
Mutarea forumului de pe un server pe altulsilver scrie:Cum as putea sa transfer toate datele de pe un forum pe altul ? am facut un forum pe un site dar nu-mi place pentru ca merge prea incet si am gasit un site pe care merge mai repede dar nu vreau sa pierd toate datele... cum pot sa transfer toate informatiile de pe un forum pe celalalt ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Eu am o problema asemanatoare
pana am invatat sa imi pun propiul forum pe site am folosit un forum gratuit de la www.freeforum101.com. acum ca mi-am facut propiul forum as vrea sa fac upload la baza de date dar din pacate site-ul pe care aveam forumul initial nu ma lasa sa fac un back up la baza de date.
as putea sa imi recuperez acea baza de date in alt mod?
daca da cum?
multumesc
as putea sa imi recuperez acea baza de date in alt mod?
daca da cum?
multumesc
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Verifica calea catre script si server_name, daca nu ai acces in PA, intra direct in baza de date, in tabela phpbb_config. Verifica si corectitudinea setarilor din config.phpsilver scrie:Am reusit sa mut forumul pe alt site dar am o mica problema... cand incerc sa intru in panoul administratorului ma trimite inapoi la vechiul site in loc sa intru in panou...