Sal,
Am si eu o problema. Incerc sa instalez PHPBB 2, folosec ca server http apache 2, PHP5 si MySql 4.1 sau MySql 5. La instalarea forumului am primit error: "The PHP configuration on your server doesn't support the database type that you chose"
Am incercat si alte versiuni de MySQL, 4.0 dar tot la fel primiesc. Nu cred ca e vb de baza de date, exista vreo setare pe care sa o fi omis ? Am citit cam toate instructiunile dar nu am gasit nimic care sa ma indrume. Poate stiti voi ce ar trebui sa fac. Rulez aplicatiile in XP pentru development si nu este pe un sitem unix.
Multumesc
PHP nu suporta MySQL?
-
- Nou venit
Se pare ca problema de mai sus am rezolvat-o. PHP5 nu are ca default utilizarea mysql si trebuia setata manual. Eu am preferat sa folosesc php4 ca asta are default dar acum apare alta problema: "Critical error Could not connect to the database"
De unde naiba poate fi problema asta acum. Am creat o baza de date in MySql cu numele forum, am creat un user caruia i-am atribuit toate privilegiile pentru DB Forum. Tot nu vrea. Poate stiti voi unde sa caut problema.
Mersi

Mersi