Problema de instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Einar
Nou venit

Problema de instalare

Mesaj de Einar »

ok...am uploadat forumul, si incerc sa rulez install.phb. si-mi apare asta:

Cod: Selectaţi tot

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=1) state=1 in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=7) state=1 in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=4) state=1 in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=16) state=1 in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138

Warning: Unexpected character in input: ' in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /var/www/virtual/arvandor.byethost22.com/htdocs/Forum/install/install.php on line 138
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

ai incercat sa modifici fisierul install.php ?

cum ai pus fisierele pe forum ? daca prin FTP, atunci specifica Auto la metoda de transfer pe server. in mod normal nu ar fi trebuit sa ai astfel de probleme cu clientul FTP.
Einar
Nou venit

Mesaj de Einar »

ai incercat sa modifici fisierul install.php ?
Nu, inca nu stiu php, deci nu mi-am bagat nasul pe nicaieri. Pur si simplu am downloadat si am uploadat cu cuteftp.
Am incercat si in modul auto, si manual imagini binary si html, php, etc asc II
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”