Problema mare la login si mai multe ...

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
SPIRIT
Nou venit

Problema mare la login si mai multe ...

Mesaj de SPIRIT »

Deci nu pot sa zic ca sunt chiar noob in treaba asta cu forumuri si site-uri dar asta nu inteleg .... Pana acuma am tin forumuri la xhost sau la lx si siteuri si totul a mers bine ... am vrut sa imi faci si eu un forum la mine pe comp folosind appache lam instalat normal nici o problema.Cand ma loghez sau accesez admin panel sau orice de la mine de pe compul unde e si forumul merge totul bine cand ma loghez de pe alt comp sau incearca altul nu il lasa ii zice the page cannot be found... daca vreti va pun si o poza sa vedeti ... chiar nusthiu ce sa fac nu mai inteleg ... Puteti sa ma ajutati ? Ms anticipat
Shumi
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shumi »

Pai normal ca nu poti ca mai trebuie sa faci cateva modificari in configuratia apache si cel mai important e sa ai ip rutabil.
Shumi.
SPIRIT
Nou venit

Mesaj de SPIRIT »

da deci ip rutabil am am deja un forum de la v-bulletin acolo si un site care merg perfect dar vroaim sa instalez si asta ... deci alea merg perfect dar asta nu merge ... si despre ce configurari era vb ? ca site il vad dar nu merge login sau admin panel si astea .....
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Vezi aici http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=4980 . Imposibil sa nu iti mearga..Eu asa am facut si mi-a mers.
Shumi.
SPIRIT
Nou venit

Mesaj de SPIRIT »

tot nu merge nici la mine nici la inca 2 prieteni toti avem acceasi problema poti sa zici ce ai facut tu mai exact si ce ai instalat ? ai pus easy php ?... poti sa imi dai mai multe detalii plsss :)
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Pai la inceput am instalat manual Apache + PHP + MySQL + PhpMyAdmin si imi lua mult timp.Am vazut atunci ca nu imi mergea sa accesez extern am renuntat. Apoi din comoditate ca sa nu mai instalez inca odata toate alea manual am instalat easy php. Apoi la optiunile de configurare la apache am facut ce scrie acolo si in loc de port 80 am pus un alt port ( de ex. 3333).
Apoi linkul catre pagina mea era de genu`: http://ip-ul_tau:portul_tau/
la mine era: http://80.96.33.168:3333/
Am fost nevoit sa schimb portu` pentru ca firewallu` imi bloca portul 80.
Shumi.
SPIRIT
Nou venit

Mesaj de SPIRIT »

ms man in sfarsit iam dat de cap .... iti raman dator :)
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

SPIRIT scrie:ms man in sfarsit iam dat de cap .... iti raman dator :)
N-ai pentru ce! Si eu la randul meu am fost ajutat cu asta si se cuvine sa ajut si eu pe altii :lol:
Shumi.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”