Baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
r4ull
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Baza de date

Mesaj de r4ull »

Buna...Am si eu o problema am un forum pe myforum.ro si vreau ca forumul sa il fac sa se poata vedea offline...nu prea am inteles indicatile adminilor de acolo si apelez la dumneavoasta...mi-au zis ceva de baza de date am salvato baza de date si de versiune am downlodat si versiunea de aici dar nu stiu cum sa procedez mai departe am si baza de date si versiunea.Cum fac sa il pot folosi onffline deoarece am de facut o prezentare la un concurs si in acea sala nu este interent pe calculatoare si forumul trebuie sa se poate vizualiza offline.

Multumesc anticipat.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

nu poti sa ai un forum offline si online la aceeasi baza de date in conditiile in care local nu esti conectat la internet. poti seta/instala forumul local la tine pe calc sau pe un server dedicat

citeste articolele:

kb.php?mode=article&k=17

kb.php?mode=article&k=34
r4ull
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de r4ull »

Deci numai daca il instalez pe pc...eu ma gandeam ca se poate pentruca trebuie sa il am pe CD.De pe CD sa il pun la ei pe calculatori...dar nush...o sa gasesc o solutie.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”