si totusi am si eu o intrebare, la mine pe forum nu se poat citi posturile decat daca esti logat asta conteza?
Acum e totul in regula. Bafta cu forumul.felixx scrie:salutare
flowers ti-am trimis si un msg prv eu nu mai am nimic cu acel forum si totusi noroc ca l-am prins on pe cel care il administreaza si l-am rugat sa modifice, informatile care le-am cerut sant pt. alt forum unde sant modelator da oricum te rog verifica baiama.forum sa vezi daca e ok, forumul ot care am cerut informatila este www.erdeesh.com/forum .
multumesc si scuze pt incurcatura
Te referi la MODul de optimizare pentru search engine? Conteaza, pentru ca botii care intra la tine in forum trebuie sa vada paginile, altfel n-au ce informatii sa culeaga pentru motoarele de cautare.felixx scrie:l-am modificat si eu acu sa vedem rezultatele
si totusi am si eu o intrebare, la mine pe forum nu se poat citi posturile decat daca esti logat asta conteza?
dorin scrie:Foarte interesant![]()
La demo-ul indicat de tine am vazut si o vesiune inedita de At A Glance
BuGsY scrie:Datorita sesiunii ID cele mai multe forumuri nu sunt indexate asa cum trebuie de motoarele de cautare. Prima tinta a mod-ului este sa faca forumul prietenos pentru search engines, nu numai pentru Google. Facand url-urile prietenoase pentru motoarele de cautare nu este tot ce aveti necesar. Recent Google penalizeaza forumurile phpBB; viewforum.php si viewtopic.php, avand un grad mic de indexare.
Directionand motoarele de cautare direct catre pagini este foarte important; topicurile din pagini fiind ultimile chestii care ati vrea sa le indexatiinsa unele cuvinte, linkuri, imagini micsoreaza aceasta posibilitate. Acest MOD va ajuta focalizarea motoarelor de cautare direct catre paginile forumului si catre text.
1) Va scoate icon-ul "View Latest Post" si link-ul catre index.php (Craven de Kere)
Acesta este inca un motiv pentru indexarea scazuta. Link-ul este reintrodus, dar imaginea este scosa definitiv deoarece face pagina "busy", link-ul se va realiza acuma nu pe utilizator, ci pe ultimul post din acel forum.
2) Va scoate lista de moderatori din index.php (AbelaJohnB)
Acesta va face ca pagina sa fie mai putin "busy", directionand cautarea spre continut,NU catre profil; acest cod va imbunatati indexare de aproximatix 2x (asa ne spune John Abela)
3) Scoate sesiunea ID pentru motoarele de cautare (Darlantan?)
Este o parte cruciala pentru acest mod. Se bazeaza pe codul care a fost postat de un utilizator numit BuGsY, dar nu este clar cine a scris mesajul original.
Mai multe detalii despre acest MOD puteti obtine aici: http://www.able2know.com/forums/viewtopic.php?t=15132
Download la ultima versiune
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori