Problema are o singura rezolvare: reinstalarea forumului.Guvernator scrie:Am un forum la 3x.ro .Aceasi problema : in locul panoului de administrare este pagina alba. A fost instalat de altcineva.
Am observat problema cu frameurile dupa 3 saptamani (timp in care a functionat in parametrii normali!). Nu-mi permit sa mut (iar) forumul. As pierde totul.
Nu exista absolut nici o solutie ? Am incercat cu mozilla,IE,opera,netscape 7.2 si 8.1(asa cum se indica pe 3x.ro) .degeaba.nu merge.
Versiunea este 2.0.19
Nu pot sa vad panel stanga - panou administrare
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
-
- Nou venit
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Mutarea forumului de pe un server pe altulGuvernator scrie:daca reinstalez forumul pe acelasi cont intr-un director (de ex.forum2) si copiez doar folderul admin pe forumul vechi (urmat de un backup) se poate rezolva asa problema ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Da. Am facut de nenumarate ori asta. FunctioneazaGuvernator scrie:daca reinstalez forumul pe acelasi cont intr-un director (de ex.forum2) si copiez doar folderul admin pe forumul vechi (urmat de un backup) se poate rezolva asa problema ?

Pasii sunt asa:
-instalare noua in director separat pe o baza de date noua;
-copierea directorului /admin din instalarea noua peste cel din instalarea cu probleme (cel mai bine este sa-l redenumesti pe cel cu probleme in /admin_old);
-reinstalarea MODificarilor din fisierele /admin.
Nu trebuie nici un back-up.
ok am citit 6 pagini si tot degaba : EROARE PANOU ADMINISTRARE ! PANOU STANGA LIPSA , NULL, O . MENTIONEZ CA AM INSTALAT FORUMUL NOU NOUT FARA MODIFICARI FARA ABSOLUT NIMIC ASA CUM SCRIE LA CARTE MERGE PERFECT DAR NU POT SA IL ADMINISTREZ CA SI MULTI ALTII ! NU AM MODIFICAT NIMIC , E PRIMA INSTALARE , ORICE SOLUTIE DE MAI SUS NU MERGE . STIE CINEVA CU ADEVARAT CE SI CUM , CA SINCER MI AM PIEDRUT RABDAREA E MAI USOR SA SPUNETI CA NU STITI DECAT SA INVENTATI SOLUTII . INSTALARE NOUA E ASA SA ZICI CA FACI CEVA PENTRU CA EL NU MERGE DIN PRIMA NICI DIN A DOUA NICI DIN CATA OARA VRETI VOI ...SO CAUT AL FORUM ?
-
Poti sa ne dai mai multe detalii ca de exemplu pe ce server instalezi forumul si cum anume l-ai instalat?loid scrie:ok am citit 6 pagini si tot degaba : EROARE PANOU ADMINISTRARE ! PANOU STANGA LIPSA , NULL, O . MENTIONEZ CA AM INSTALAT FORUMUL NOU NOUT FARA MODIFICARI FARA ABSOLUT NIMIC ASA CUM SCRIE LA CARTE MERGE PERFECT DAR NU POT SA IL ADMINISTREZ CA SI MULTI ALTII ! NU AM MODIFICAT NIMIC , E PRIMA INSTALARE , ORICE SOLUTIE DE MAI SUS NU MERGE . STIE CINEVA CU ADEVARAT CE SI CUM , CA SINCER MI AM PIEDRUT RABDAREA E MAI USOR SA SPUNETI CA NU STITI DECAT SA INVENTATI SOLUTII . INSTALARE NOUA E ASA SA ZICI CA FACI CEVA PENTRU CA EL NU MERGE DIN PRIMA NICI DIN A DOUA NICI DIN CATA OARA VRETI VOI ...SO CAUT AL FORUM ?
ok multumesc ca cineva a reactionat . mai sus eram un pic c am stresat pentru ca am tot incercat si chiar imi pare rau ca pierd timpul ... il am pe un servar gratuit 8k se numeste , si de instalat l am instalat cred asa cum trebuie si asa cum am inteles ..dezarhivat copiat in ftp install , baza de date ect stergere install..contrib... modificare in config ...si chiar de pe doua kituri de la voi nu a mers cu nici unul
-
Poate serverul de hosting are ceva probleme. Cauta altul. Uite cateva topicuri care te-ar putea ajuta:
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
ok am incercat pe un cont lx exact ca in explicatia de la instalare phpbb pe lx si iata ce a iesit : QL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 aceasta e noua eroare gasita la accesarea index.php dupa instalarea pas cu pas deci din lac in put
dar poate la aceasta eroare voi gasi mai multe si mai concrete explicatii