Nu pot sa vad panel stanga - panou administrare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Guvernator scrie:Am un forum la 3x.ro .Aceasi problema : in locul panoului de administrare este pagina alba. A fost instalat de altcineva.

Am observat problema cu frameurile dupa 3 saptamani (timp in care a functionat in parametrii normali!). Nu-mi permit sa mut (iar) forumul. As pierde totul.

Nu exista absolut nici o solutie ? Am incercat cu mozilla,IE,opera,netscape 7.2 si 8.1(asa cum se indica pe 3x.ro) .degeaba.nu merge.

Versiunea este 2.0.19
Problema are o singura rezolvare: reinstalarea forumului.
Guvernator
Nou venit

Mesaj de Guvernator »

daca reinstalez forumul pe acelasi cont intr-un director (de ex.forum2) si copiez doar folderul admin pe forumul vechi (urmat de un backup) se poate rezolva asa problema ?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Guvernator scrie:daca reinstalez forumul pe acelasi cont intr-un director (de ex.forum2) si copiez doar folderul admin pe forumul vechi (urmat de un backup) se poate rezolva asa problema ?
Mutarea forumului de pe un server pe altul
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Guvernator scrie:daca reinstalez forumul pe acelasi cont intr-un director (de ex.forum2) si copiez doar folderul admin pe forumul vechi (urmat de un backup) se poate rezolva asa problema ?
Da. Am facut de nenumarate ori asta. Functioneaza :arrow: Nu inteleg de ce vrei back-up.

Pasii sunt asa:
-instalare noua in director separat pe o baza de date noua;
-copierea directorului /admin din instalarea noua peste cel din instalarea cu probleme (cel mai bine este sa-l redenumesti pe cel cu probleme in /admin_old);
-reinstalarea MODificarilor din fisierele /admin.

Nu trebuie nici un back-up.
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

ok am citit 6 pagini si tot degaba : EROARE PANOU ADMINISTRARE ! PANOU STANGA LIPSA , NULL, O . MENTIONEZ CA AM INSTALAT FORUMUL NOU NOUT FARA MODIFICARI FARA ABSOLUT NIMIC ASA CUM SCRIE LA CARTE MERGE PERFECT DAR NU POT SA IL ADMINISTREZ CA SI MULTI ALTII ! NU AM MODIFICAT NIMIC , E PRIMA INSTALARE , ORICE SOLUTIE DE MAI SUS NU MERGE . STIE CINEVA CU ADEVARAT CE SI CUM , CA SINCER MI AM PIEDRUT RABDAREA E MAI USOR SA SPUNETI CA NU STITI DECAT SA INVENTATI SOLUTII . INSTALARE NOUA E ASA SA ZICI CA FACI CEVA PENTRU CA EL NU MERGE DIN PRIMA NICI DIN A DOUA NICI DIN CATA OARA VRETI VOI ...SO CAUT AL FORUM ?
flowers

Mesaj de flowers »

loid scrie:ok am citit 6 pagini si tot degaba : EROARE PANOU ADMINISTRARE ! PANOU STANGA LIPSA , NULL, O . MENTIONEZ CA AM INSTALAT FORUMUL NOU NOUT FARA MODIFICARI FARA ABSOLUT NIMIC ASA CUM SCRIE LA CARTE MERGE PERFECT DAR NU POT SA IL ADMINISTREZ CA SI MULTI ALTII ! NU AM MODIFICAT NIMIC , E PRIMA INSTALARE , ORICE SOLUTIE DE MAI SUS NU MERGE . STIE CINEVA CU ADEVARAT CE SI CUM , CA SINCER MI AM PIEDRUT RABDAREA E MAI USOR SA SPUNETI CA NU STITI DECAT SA INVENTATI SOLUTII . INSTALARE NOUA E ASA SA ZICI CA FACI CEVA PENTRU CA EL NU MERGE DIN PRIMA NICI DIN A DOUA NICI DIN CATA OARA VRETI VOI ...SO CAUT AL FORUM ?
Poti sa ne dai mai multe detalii ca de exemplu pe ce server instalezi forumul si cum anume l-ai instalat?
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

ok multumesc ca cineva a reactionat . mai sus eram un pic c am stresat pentru ca am tot incercat si chiar imi pare rau ca pierd timpul ... il am pe un servar gratuit 8k se numeste , si de instalat l am instalat cred asa cum trebuie si asa cum am inteles ..dezarhivat copiat in ftp install , baza de date ect stergere install..contrib... modificare in config ...si chiar de pe doua kituri de la voi nu a mers cu nici unul
flowers

Mesaj de flowers »

Poate serverul de hosting are ceva probleme. Cauta altul. Uite cateva topicuri care te-ar putea ajuta:
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

ok am incercat pe un cont lx exact ca in explicatia de la instalare phpbb pe lx si iata ce a iesit : QL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 aceasta e noua eroare gasita la accesarea index.php dupa instalarea pas cu pas deci din lac in put :) dar poate la aceasta eroare voi gasi mai multe si mai concrete explicatii
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

ok am rezolvato dar doar pe lx posibil ca pe 8k sa nu mearga voi vorbi cu gazda sa vad ....
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”