Attachment Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
sarrieri
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Am si eu o mica problema cu modul asta ....

Mesaj de sarrieri »

desi eu zic ca am facut ce trebuia totusi se pare ca am o mica eroare
Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in /storage0/home/atraktiv-telecom.ro/terra3000.atraktiv-telecom.ro/www/admin/admin_attach_cp.php on line 52
poate cineva sa imi spuna si mie cam cum rezolv asta ?
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Am si eu o mica problema cu modul asta ....

Mesaj de flowers »

sarrieri scrie:desi eu zic ca am facut ce trebuia totusi se pare ca am o mica eroare
Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in /storage0/home/atraktiv-telecom.ro/terra3000.atraktiv-telecom.ro/www/admin/admin_attach_cp.php on line 52
poate cineva sa imi spuna si mie cam cum rezolv asta ?
Functia include_attach_lang() e apelata in fisierul admin_attach_cp.php la linia 52, dar nu e definita pe nicaieri. Verifica daca ai facut bine schimbarile in cod si daca ai urcat fisierele toate pe server.
sarrieri
Nou venit

deci

Mesaj de sarrieri »

cu siguranta am pustoate fisierele pe servrer si am facut instalarea conform install.txt si chiar nu pot sa imi dau seama cam care e problema cu el ...
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

ca sa fi sigur ca le-ai editat cum trebuie iti recomand urmatoarea arhiva
fisierele sunt gata modificate de catre autorul MOD-ului...dar asta inseamna sa nu ai alte MOD-uri instalate pentru ca nu iti vor mai functiona cum trebuie...arhiva o poti lua de aici
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

sal am si eu o eroare la Attachments mods ...so dupa ce ii dau browse , ii dau attachemnts imi uploud imaginea in files e acolo dupa ce ii dau add ii dau submit si intra pe /posting.php care este o pagina blank si ramane asa .
un sfat ceva de la ce ar putea fi .

sunt pe lx mai precizez ca in Attachments/Management/ imi apare jos de tot

Enter Your FTP Information
You are not able to use the FTP Upload Methods, because FTP Extensions are not compiled into your PHP Installation.

am schimbat chmod in 777
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

ok chiar daca am vb singur ...am rezolvat o pentru ca ma mai prind si eu de tot felul de aberatii ...acuma problema mea e si sper sa o rezolv pana cineva imi va raspunde asta daca coneva mai face asa ceva pe aici ....ce trebui sa modific intr o alta tema ca sa pot avea si atasul in ea am incercat niste combi da ar fi bine daca cineva ar fi in masura sa imi spuna ca totusi nu cred ca e normal sa inventez eu solutii atat timp cat exista un suport pentru intrebarile unui utilizator :)//.... oricum am plecat in cautari
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

loid scrie:ce trebui sa modific intr o alta tema ca sa pot avea si atasul in ea

consulta fisierul in care sunt detaliate modificarile pt subSilver si incearca sa le aplici pt alta tema (in mod normal fisierele din directorul \templates\tema_noua)
loid scrie:am incercat niste combi da ar fi bine daca cineva ar fi in masura sa imi spuna ca totusi nu cred ca e normal sa inventez eu solutii atat timp cat exista un suport pentru intrebarile unui utilizator :)
am mai repetat ac. lucru. nu suntem angajati full-time, nu suntem platiti pt asta si prin urmare nu ni se poate cere asa ceva. oferim suport pe baza de voluntariat si in timpul nostru liber !
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

nu am ce unde sa stiu eu statutul pe care il aveti voi ...daca sunteti chiar voluntari atunci inteleg si va multumesc chiar daca raspunsul nu a venit atat de repede , eu banuiam ca totusi castigati ceva pentru ca incercati ca utilizatori acestui phbb sa primeasca informatiile necesare , si acum fie vorba intre noi nu e nici normal sa nu va luati niste bani pentru efortul vostru de a asculta uneori chiar niste stupizi din care din pacate probabil am facut si eu parte la un moment dat. faceti cumva sa si castigati ceva cu cehestia asta .

bafta si probabil o sa va mai stresez chiar daca nu unteti platiti pentru asta :)
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Nu s-a inventat inca salariul ala, pentru chinurile prin care trecem noi aici :))
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
loid
Utilizator înregistrat

Mesaj de loid »

seelview scrie:Nu s-a inventat inca salariul ala, pentru chinurile prin care trecem noi aici :))
da ma da inteleg ca nici nu va obliga cineva sa faceti lucrurile astea ...oricum
normal nu e sa faca nimeni nimic pe gratis mai ales un suport pentru ceva ...
practic cum ati ajuns voi sa fiiti suport pentru phpbb , ati fost utilizatori si pentru ca ati invatat ce si cum reusiti sa le explicatii si la altii ...ma rog Romania e o tara tare ciudata . nu de alta da ma gandeam ca daca invat foarte bine ce misca in phpbb sa le dau si eu unora sfaturi si explicatii :)
scuze pentru ca discutia asta probabil trebuia sa aiba loc in alt forum ...
oricum chestia e ca pana acum am reusit sa trec peste toate problemele pe care le am avut cu phpbb inclusiv cu instalatul altei teme in care sa mearga attachemnt mod , si ce mai pot sa zic e ca intr un final multe lucruri care par destul de complicate la prima vedere sunt niste banalitati in final ...asta e chiar e un chin asa cum spuneai se explici tuturor de la capat ce si cum mai ales cand sti ca unele lucruri sunt chiar super simple ...bafta
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”