Warning: file_exists() : Unable to access
Warning: file_exists() : Unable to access
duap procedura de instalare imi apare asta Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/vhosts/la-voz.zoom.ro/includes/functions.php on line 457
forumul incarca dar apare deasupra
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/vhosts/la-voz.zoom.ro/includes/functions.php on line 457 si m-am blocat 10x
forumul incarca dar apare deasupra
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/vhosts/la-voz.zoom.ro/includes/functions.php on line 457 si m-am blocat 10x
a ba daa stiti ce se intampla cand pun limba engleza nu apare cand pun spaniola ca asta imi trebuie sau romana apare smekeria aia adica eroarea? mie imi trebuie spaniola
http://www.la-voz.zoom.ro

Ultima oară modificat 05-Mai-2006, 16:42:56 de către darksnape, modificat de 3 ori în total.
mai inainte nu a aprut nici o eroare cat timp era in limba romana adik eu am putut intra numai ca nu aparea codul de confirmare si nici in spaniola nu apare. Cu totul ca vad ca acum a aparut eroarea aia.
Ultima oară modificat 05-Mai-2006, 16:44:01 de către mark, modificat 1 dată în total.
in primul rand iti pot sugera sa nu folosesti www.zoom.ro poti incerca oricare alt serviciu de hosting gratuit. din cate stiu eu zoom e cam slab in ceea ce priveste serviciile oferite.