nu`mi mai arata ultimul utilizator inregistrat
- ImPuScAtOrUl
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu`mi mai arata ultimul utilizator inregistrat
Deci...scrie ca am 46 de utilizatori inregistrati...dar cand se inregistreaza unul creste numarul dar il arata tot pe unul care ramane acolo....pls ajutati`ma si pe mine ca nush ce are....am instalat birthday mod si nu s`a facut nici o modificare....oare din cauza aia e ?

- evo_vii
- Utilizator înregistrat
ai instalat birthday ?? hmmm ... nu cred , dar e posibil sa fie de acolo ..verifica in template/templatexx/index_body.tpl sa vezi daca totul e in ordine .. sau poate tre in alt fisier .
Ultima oară modificat 21-Aug-2006, 15:53:27 de către evo_vii, modificat 1 dată în total.
- J4cK
- Utilizator înregistrat
Poate index_body.tpl .....nu deruta baiatulevo_vii scrie:ai instalat birthday ?? hmmm ... nu cred , dar e posibil sa fie de acolo ..verifica in template/templatexx/idex_body.tpl sa vezi daca totul e in ordine .. sau poate tre in alt fisier .

- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Fratilor, daca nu stiti raspunsuri la problemele oamenilor mai bine nu va bagati. Tot ce faceti este sa creati certuri si omul cu problema tot nu afla de la ce se trage problema lui.
Fisierele .tpl sunt fisiere care tin strict de aspectul unui forum. In fisierele .php se intampla toata "magia", deci daca exista o problema... acolo e ea.
In alta ordine de idei ImPuScAtOrUl, link catre forum, mod-uri instalate, sau alte detalii ai sa mai dai ?
Fisierele .tpl sunt fisiere care tin strict de aspectul unui forum. In fisierele .php se intampla toata "magia", deci daca exista o problema... acolo e ea.
In alta ordine de idei ImPuScAtOrUl, link catre forum, mod-uri instalate, sau alte detalii ai sa mai dai ?
- ImPuScAtOrUl
- Utilizator înregistrat
Link : www.vrtuning.lx.ro
Moduri : User List si Birthday (care nu mi`a facut nici o modificare la forum, decat asta cred)
Si cand intru in PA imi arata userii noi la userlist....dar acolo nu arata..
Moduri : User List si Birthday (care nu mi`a facut nici o modificare la forum, decat asta cred)
Si cand intru in PA imi arata userii noi la userlist....dar acolo nu arata..

- ImPuScAtOrUl
- Utilizator înregistrat