SANATATE

Unele fisiere apartinand phpbb trebuie modificate, ai facut acest lucru ?radioamatorul scrie:Salut Dorin
La ce anume te referi daca am modificat fisierele de mai jos ?
Am urcat pe server toate fisierele din pachetu de instalare si am creat album_mod/upload
album_mod/upload/cache
Acel album_db_install.php creaza unele tabele in baza de date si introduce cateva date necesare pentru functionarea initiala a albumului. Daca nu reusesti sa faci asta din browser foloseste phpMyAdmin daca ai acces la aceasta facilitate.radioamatorul scrie: si acestea:
Upload album_db_install.php and album_mysql.sql to your phpBB root
# directory then run album_db_install.php by typing on the browser
Dar tot nu reusesc sa instalez din browser...
Cum pot rula din phpMyAdmin acele coduri ?
Te rog sa ma ierti dar nu am experienta prea mare....
Mefisto, despre ce vorbesti aici ?mefisto scrie:Nu trebuie sa le rulezi din mysql acele comenzi ci din FTP click dreapta si CHMOD si pe urma scrii manual 777Dar tot nu reusesc sa instalez din browser...
Cum pot rula din phpMyAdmin acele coduri ?
Te rog sa ma ierti dar nu am experienta prea mare....
si la fel se intampla si cand incerc din panoul administratorului ..Could not query Album config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'saga_housemania.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ALBUM_CONFIG_TABLE
Line : 49
File : album_common.php
Fa-o ! Probaill ai rulat acele comenzi fara sa schimbi prefixul ( initial phpbb_ ) cu prefixul ales te tine !SQL Error : 1146 Table 'saga_housemania.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator