Care mod adauga o 'semnatura' pe fiecare imagine din album?
Care mod adauga o 'semnatura' pe fiecare imagine din album?
Am Photo Album pe forum si caut un mod care sa adauge o semnatura (numele forumului de ex.) pe fiecare imagine incarcata in galerie.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu prea ai asa ceva. Doar programele de editare poze pot face acest lucru, si nu cunosc un MOD phpBB care sa-ti automatizeze procesul.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Probabil era Invision Power Board. Din cate am vazut, board-urile alea au by default niste add-on-uri destul de misto.
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Asa e ... voiam sa zic si anumite lucruri pozitive la dresa IPB-ului dar nu cred ca-si au rostul .Etherfast scrie:Probabil era Invision Power Board. Din cate am vazut, board-urile alea au by default niste add-on-uri destul de misto.
Daca exista pt IPB acel script atunci de ce sa nu existe si pt phpBB ? Daca totusi chiar nu exista atunci acest script poate exista pe net , probabil ca nu neaparat sub forma unui MOD pt phpBB dar ... merge !
Am cautat si am gasit ceva ce te-ar putea interesa ... Text Over Images . "Images over Images" nu am gasit ...
Acum problema e ca ar trebui ca sa facem in asa fel incat scriptul sa fie "acomodat" phpBB si sa fie automat !
- MJR
- Fost coleg
poti folosi Full Album Pack unde ai optiunea de Watermark sau poti implementa acest MOD in albumul tau Photo Album Add-on Image Watermarking
Din pacate imi da eroare.
Cand incerc sa deschid o imagine din galerie si dau click pe un thumbnail, imi zice
Cand incerc sa deschid o imagine din galerie si dau click pe un thumbnail, imi zice
Cod: Selectaţi tot
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/numism/public_html/phpBB/album_pic.php on line 298
S-a rezolvat, lipsea o paranteza 
Functioneaza perfect, este exact ce cautam. Am facut doar o mica modificare, in loc de
am editat
pentru ca am forumul in romaneste, bine-nteles.
Mersi de ajutor, se poate inchide topicul.

Functioneaza perfect, este exact ce cautam. Am facut doar o mica modificare, in loc de
language/lang_english/lang_admin_album.php
language/lang_romanian/lang_admin_album.php
Mersi de ajutor, se poate inchide topicul.