doamnelor si domnilor
incepand din anii 2000-2001 tot am urmarit versiunile phpBB, am instalat multe versiuni, tot timpul m-am lovit de o problema, care m-a facut sa renunt la phpBB in favoarea altui forum care are o anume facilitate.
Problema este urmatoarea:
am pus aici screenshot-ul
http://www.startrek.3x.ro/test/phpbb_bug.jpg
cum setez permisiunile la nivel de grupa de useri asupra unui anume forum? acolo in interfata am tabel cu View Read Post Reply etc dar nu am checkboxuri aferente. Am urmarit in multe versiuni chestia asta, nu e rezolvata. (screenshot-ul l-am luat direct de pe interfata de administrare demo de pe phpbb.com ca sa nu ziceti ca nu am instalat eu ceva corect)
Cum fac sa apara acele checkbox-uri ?
cand am instalat eu phpbb-ul am adaugat grupe de useri, dar nu am putut sa le adaug drepturi la nivel de forum. Am fost nevoit sa aleg MyBB care are aceasta posibilitate.
problema eterna phpBB
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
daca am inteles eu bine vrei sa setezi drepturi speciale pt un grup pe anumite subforumuri.
foloseste: PA->Administrare grupuri->Permisiuni -> Modul avansat
foloseste: PA->Administrare grupuri->Permisiuni -> Modul avansat
Accesul catre aceasta resursa este refuzatStarTrek scrie:am pus aici screenshot-ul
http://www.startrek.3x.ro/test/phpbb_bug.jpg
cred ca nu suporta hotlinking 3x.ro
dar exact in screenshot era ce mi-ai dat in link-ul :
admin_demo/admin_ug_auth_group_adv.htm
dar lipesc casutele combo. Asta vroiam sa zic.
Deci PHPBB-ul este inca beta adica nu permite setarea de drepturi la nivel de grup pe forumuri ?
dar exact in screenshot era ce mi-ai dat in link-ul :
admin_demo/admin_ug_auth_group_adv.htm
dar lipesc casutele combo. Asta vroiam sa zic.
Deci PHPBB-ul este inca beta adica nu permite setarea de drepturi la nivel de grup pe forumuri ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: problema eterna phpBB
trebuie sa dai permisiuni la grup pe un anumit subforum:StarTrek scrie:cand am instalat eu phpbb-ul am adaugat grupe de useri, dar nu am putut sa le adaug drepturi la nivel de forum. Am fost nevoit sa aleg MyBB care are aceasta posibilitate.
Administrare forumuri->Permisiuni->Selecteaza forum si alege Privat
consulta si ghidul phpBB