www.zapto.lx.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ZooMLess
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.zapto.lx.ro

Mesaj de ZooMLess »

www.zapto.lx.ro este forumul meu!

Moduri instalate : easymod
birthday mod
Forum icon with ACP control

Astept pareri si sugestii!
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Primul sfat ar fi sa scapi de lx.ro .. situl se incarca INFIORATOR de greu. Nici un site din Tanganika nu se incarca atat de greu .. am observat ca toate siturile de pe serverele lor au problema asta.

Hai sa trecem acum la treaba:

1. Layout si "sentiment general".

Am impresia ca am dat peste un site inca in constructie. Se vede ca ai instalat ceva (hackul cu imagine pentru index), asa ca mai raman doua secunde, nu de alta dar se pare ca inca se lucreaza. Pentru ca alti vizitatori sa nu aiba senzatia asta, va trebui sa muncesti layout-ul. Coboara de pe net unul care iti place sau joaca-te cu subsilver. schimba logo-ul, modifica imaginile si culorile in CSS, asa ca de incalzire, si imediat ce te simti mai puternic, da-i drumul la un layout unicat in editorul grafic, slice si codeaza-l pentru overall_header.tpl si overall_footer.tpl (in directorul templates).

Tot ca si vizitator .. habar n-am peste ce am dat. De aia este bine sa inserezi in overall_header sau in index_body.tpl niste cuvinte frumoase despre site: descrie ce vrea comunitatea ta de la viata, ce se ofera interesant, etc. Asa se pare ca sunt si mai multe sanse de a avea new registrations, asa cel putin zic "teoreticienii" :D

2. Organizare forum: un pic haotic. Pentru noi forum-uri am un "algoritm" de la care nu ma abat (si merge cel putin pana acum). cam asa arata cele (putine) categorii de inceput, dupa care te extinzi, in momentul in care ai oameni pe site si activitate:

- Comunitatea "numele sitului" (categorie mare)
-----Bun venit (sau "Say Hello", sau "Hai sa ne cunoastem") .. o sub categorie de "prezentari". Se pare ca este o chestie functionala: multu new members se simt mai bine cand pot sa se prezinte un pic, tu si ceilalti ii ziceti welcome si dati senzatia de comunitate prietenoasa etc.)
-----Off-topic (sau "discutii generale") .. discutii fara legatura cu topic-ul sitului... e si asta o gaselnita buna, pentru ca oamenilor le place asta si asa se acomodeaza mai usor. Am categoria asta in toate forumurile, si in unele este cea mai folosita
------Anunturi si feed-back (asta e categoria in care pui regulamentul forumului, ce s-a mai schimbat si feed-back de la onorabilii utilizatori)

-Discutii specializate (sau altfel spus: pentru ce este situl tau).

Aici poti pune 1-3 subcategorii de "specialitate". Daca este forum general, de la general chat-ul de mai sus vei "deschide" alte categorii in momentul in care ai cel putin 20-30 topics: divertisment, casa si familie, cariera etc.

Sper ca are sens ce spun eu aici :)
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Multumesc foarte mult ca mi-ai "furat" organizarea categoriilor si iconurile fiecarui forum in parte ! Asta ca sa nu mai zic de regulament si alte chestii similare .
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Mesaj de ZooMLess »

Este un forum de test am facu asa sa vad daca mere modu cu icon dar le schimb nu iti face griji! Si dojo daca renunt la lx ce host sa iau ? :? :?:
HeLLioN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de HeLLioN »

Asa de greu se incarca ca nici nu am stat sa il vad :) am inchis aplicatia ... sorry :) dar se plictiseste omul asteptand ;))
Un Nimeni Celebru ...
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Mesaj de ZooMLess »

Recomandatimi si mie un host bun ! :D
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Forum personal? Parerea mea e ca forumurile sunt dedicate comunitatiilor ori unei organizatii ce numara un numar mai mare de participanti.. dar forum personal? ciudat. Hosturi bune gasesti destule intra pe forumul gazduire.info, dar nu te lua dupa toti ca te vei zapaci de cap.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”