Avatar la inregistrarea unui user

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Avatar la inregistrarea unui user

Mesaj de rizwan »

Salutare, tot eu sunt stresant asa :), am intrat pe www.dap.ro si am vazut ca de fiecare data cand inregistreaza un cont isi seteaza automat un avatar pus de ei, i-am intrebat si nu prea au vrut sa-mi raspunda, este vre-un mod ceva?

2. Si a doua problema la care nu mi s-a raspuns, nu cred ca e cine stie ce, si stiu ca aici e phpbb.ro nu phpbb.de ca sa ma ajutati in legatura cu phpbb plus. Deci folosesc acest mod si am o problema cu Validation Code, am mai scris dar NU mi s-a raspuns. Nu se vede poza aia si am decis sa il scot de tot, daca ma puneti sa il scot din PA nu merge, dar dintr-un fisier trebuie sa fie. Thanks 8)

regards, rizwan
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Referitor la prima problema, Default Avatar este MOD-ul pe care il cauti.

Referitor la a doua, nu am idee.
etherfast.ro - Blog personal
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Multumesc de ajutor.

Ma intrebam, acest visual confirmation a fost pus intr-un fisier nu? si din acel fisier se poate sterge nu? la phpbb cred ca se poate face asta, daca se poate la phpbb se poate si la phpbb plus. cred :) Oircum thanks
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

ai putea sa incerci sa inlocuiesti validation code-ul cu better captcha, sunt curios daca intampini aceeasi problema.

nu inteleg ce nu merge din acp. da-mi un link, te rog, sa urmaresc topicul tau :) si poate te pot ajuta cu mai mult.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Si Better Capcha foloseste GD, la fel ca MODul de confirmare vizuala din phpBBplus. Asa ca s-ar putea sa patesti la fel.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”