Se pot accesa mesajele private ale userilor?
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ultima oară modificat 17-Feb-2007, 00:46:31 de către megeo, modificat 1 dată în total.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Se poat accesa mesajele private ale userilor?
Le incalci dreptul la intimitate.megeo scrie:Se poat accesa mesajele private ale userilor?
- Etherfast
- Fost coleg
Daca nu cunosti userul ala, mai mult ca sigur mesajul care l-ai primit tu l-au primit si altii.megeo scrie:Eu nu mi-am pus rang de admin... din diferite motive si am primit pm cu un forum de la un user si sunt curios sa vad daca mai sunt asemenea mesaje...
daca pun pe cenzura www. ; .ro ; .com ; .net le derutez linkurile?
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Se poat accesa mesajele private ale userilor?
Admin Private Message Manager : http://www.nivisec.com/downloads/phpbb/ ... 160rc1.zipmegeo scrie:Se poat accesa mesajele private ale userilor?
- dojo
- Fost coleg
Acum ideea cea mare este ca NU EXISTA INTIMITATE PE NET!.Orice scriem si facem se "arhiveaza" si putem fi gasiti si "linkuiti" cu ce am zis si facut. Asta m-a obligat mereu sa incerc a avea o conduita de bun simt in toate zecile de forumuri in care activez, pentru ca, daca te-ai facut o data de bacanie, te-ai cam facut pentru totdeauna.
In ceea ce priveste mesajele private, este iar cu cantec. Eu ca si admin am oricand acces la baza de date. Asta inseamna ca pot citi cine ce a scris, daca sunt in stare sa urmaresc cat de cat logic tabelele si coloanele de acolo.
Ca nu este indicat sa stai cu botul in mesajele oamenilor, este din nou adevarat. Acum cred ca un asemenea individ ar avea ceva probleme si ar fi necesar sa se "caute".
Pe de alta parte, ca si admin, imi rezerv dreptul de a studia mesajele private ori pe baza de date ori printr-un hack care mi le "traduce" in eventualitatea in care cineva abuzeaza de aceasta facilitate a forum-ului. Sa stai cu nasul in treaba omului e urat, sa intri in arhive din cauza unui abuz pana la urma este o necesitate de administrare, asta este .. ca ne place sau nu. Este si posibilitatea cu quote de la membrul "atacat", dar de multe ori un acces direct te scapa de "placerea" de a primi adevaruri trunchiate.
Asta este oricum unul dintre topic-urile foarte fierbinti pe marile comunitati de administratori, asa ca nu trebuie sa ne mire eventualele idei contradictorii
In ceea ce priveste mesajele private, este iar cu cantec. Eu ca si admin am oricand acces la baza de date. Asta inseamna ca pot citi cine ce a scris, daca sunt in stare sa urmaresc cat de cat logic tabelele si coloanele de acolo.
Ca nu este indicat sa stai cu botul in mesajele oamenilor, este din nou adevarat. Acum cred ca un asemenea individ ar avea ceva probleme si ar fi necesar sa se "caute".
Pe de alta parte, ca si admin, imi rezerv dreptul de a studia mesajele private ori pe baza de date ori printr-un hack care mi le "traduce" in eventualitatea in care cineva abuzeaza de aceasta facilitate a forum-ului. Sa stai cu nasul in treaba omului e urat, sa intri in arhive din cauza unui abuz pana la urma este o necesitate de administrare, asta este .. ca ne place sau nu. Este si posibilitatea cu quote de la membrul "atacat", dar de multe ori un acces direct te scapa de "placerea" de a primi adevaruri trunchiate.
Asta este oricum unul dintre topic-urile foarte fierbinti pe marile comunitati de administratori, asa ca nu trebuie sa ne mire eventualele idei contradictorii