CSplayer
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dupa cum spune Aliniuz, copyright-ul ar trebui sa stea in footer ca sa fie vizibil de pe orice pagina a forumului. Ar putea sta oriunde altundeva, dar la fel sa fie vizibil din orice pagina.
Daca nu lasi copyright-ul acolo, e dreptul tau, insa nu vei primi support pe forumurile comunitatii.
Daca nu lasi copyright-ul acolo, e dreptul tau, insa nu vei primi support pe forumurile comunitatii.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Sincer am sa-l las acolo deocamdata. Cand am sa-l pun pe alt host or sa dispara de acolo si am sa pun cum a fost initial, in footer.
Apropo cine se pricepe la acest joc si vrea sa ajute aceasta mica comunitate sa se alature. Cine crede ca are timp si isi doreste sa fie moderator pe forum sa se alature la fel.
Cat despre forum voi mai fi puse niste mod-uri macar de proba sa vedem cum arata, altele au fost scoase pentru nu foloseau la nimic. Daca aveti ceva sugestii sunt deschis si ascult.
Apropo cine se pricepe la acest joc si vrea sa ajute aceasta mica comunitate sa se alature. Cine crede ca are timp si isi doreste sa fie moderator pe forum sa se alature la fel.
Cat despre forum voi mai fi puse niste mod-uri macar de proba sa vedem cum arata, altele au fost scoase pentru nu foloseau la nimic. Daca aveti ceva sugestii sunt deschis si ascult.
- Etherfast
- Fost coleg
S-ar putea sa-ti fie inchis topicul de catre un moderator pentru lipsa de copyright.
- Etherfast
- Fost coleg
Eu doar te avertizam
Asa se face de obicei, deci nu cred ca le-ar fi scapat din vedere

-
- Utilizator înregistrat
S-a instalat un MOD pe forumul CSplayer si anume http://phpbb.ro/dload.php?action=file&file_id=170 pentru a vizualiza anumite categorii doar dupa ce scriu un minim de mesaje(am setat 15). Problema e ca nu merge, si nu stiu din ce motive. Pot seta limita la 15, nu da nici o eroare din cauza lui dar cand incerc sa vizualizez (folosind un cont de utilizator) imi permite acest lucru cu toate ca nu am cele 15 mesaje.
- Etherfast
- Fost coleg
Probabil nu s-a obosit sa citeasca si dupa primul punct, haha.
Un link catre MOD-ul pe care l-ai folosit, te rog?
Un link catre MOD-ul pe care l-ai folosit, te rog?