psd files

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
c|neva
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de c|neva »

andutzel scrie:tu nu stii cum sa faci posturi multe nu ?

(
Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locaţie: Botosani sau Cluj-Napoca ) Mai ai umpic pana la 100 !

Lasa-ma ca am treaba
Pentru ce mi-ar trebui posturi? Se dau bani cumva aici? Crezi ca daca iti faci site si furi 50 de tutoriale si le pui la tine e gata? Daca imi fac cont si iti pun vreo 2 intrebari care sa contina ceva de genul ca imi da erori la un anumit tutorial cat as astepta raspunsul? Poate ca nici nu ar veni repede si nu m-ar surprinde ca sa gasesc intrebarea mea pe alt site pusa de catre tine si sa astepti rezolvare ca apoi sa-mi raspunzi. In fine, scuza-ma ca te-am deranjat! Sper sa primesti ajutor in problema pusa de tine :wink:
andutzel
Utilizator înregistrat

Mesaj de andutzel »

bai **** in primu rand nu e al meu !

in al 2lea rand fac ce vreau . in al 3 rand cine mm esti sa ma critici pe mine ?

si in al 4 rand marsh
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Asta arata multe despre educatia si comportamentul tau de elev si despre varsta. Nu mai am nimic de spus pentru ca nu vreau sa cobor la acelasi nivel. O zi buna si tie.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Avertisment, Andutzel pentru limbaj vulgar.
Calmeaza-te.
etherfast.ro - Blog personal
andutzel
Utilizator înregistrat

Mesaj de andutzel »

sunt calm . e doar din cauza lui . eu am probleme serioase aici .. el vine si imi zice de tutoriale .. si nu stiu ce .. pe un topic total diferit ...

Apropo : bai c|neva nu te mai da tu interesant cu " nu ma cobor la nivelu tau" si altele .. in sinea ta stii ca esti un ratat .

Am tacut ! :*
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

E categoria diverse deci as putea sa spun ce vreau. Daca ai fi postat in alta categorie probabil nu ti-as fi facut acea recomandare de a pune creditele site-ului de la care ai luat tutorialele sau credeai ca daca pui un link acolo iti vei pierde din useri, ba din contra. Si mai te ascunzi si in spatele nickului spunand ca nu e forumul tau, insa acum nu mai am nimic de spus ca ai sters toate mesajele cu tutoriale.
ciops
Utilizator înregistrat

Mesaj de ciops »

andutzel: tot ce vei gasi pe acest site exista din dorinta unor oameni de a-si impartasi cunostintele/produsele gratis. Pentru ca nimeni nu ti-a cerut bani nici pentru ajutor, nici pentru forum, nici pentru nimic, este de bun simt sa pastrezi credit catre autorul original. E singura lui forma de recunoastere.

Chiar daca nu este ontopic, totusi e ca o palma data celor care ofera orice gratis. Nu poti sa injuri sau sa-i bagi in diverse parti anatomice pentru ca ti s-a trezit tie cheful ca ai nevoie de ajutor si lumea trebuie sa se conformeze.

Nu e nimeni obligat la absolut nimic atata timp cat se face pe baza de voluntariat si dintr-o eventuala pasiune. Daca intr-adevar textele sunt furate (si da, e furt intelectual), parerea mea (si sper ca nu doar a mea) este ca ar trebui sa oferi credit autorului.

Iar "nu ma cobor la nivelul tau" si "esti un ratat" dau dovada ca esti mai jos decat consideri.
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

ciops scrie:andutzel: tot ce vei gasi pe acest site exista din dorinta unor oameni de a-si impartasi cunostintele/produsele gratis. Pentru ca nimeni nu ti-a cerut bani nici pentru ajutor, nici pentru forum, nici pentru nimic, este de bun simt sa pastrezi credit catre autorul original. E singura lui forma de recunoastere.

Chiar daca nu este ontopic, totusi e ca o palma data celor care ofera orice gratis. Nu poti sa injuri sau sa-i bagi in diverse parti anatomice pentru ca ti s-a trezit tie cheful ca ai nevoie de ajutor si lumea trebuie sa se conformeze.

Nu e nimeni obligat la absolut nimic atata timp cat se face pe baza de voluntariat si dintr-o eventuala pasiune. Daca intr-adevar textele sunt furate (si da, e furt intelectual), parerea mea (si sper ca nu doar a mea) este ca ar trebui sa oferi credit autorului.

Iar "nu ma cobor la nivelul tau" si "esti un ratat" dau dovada ca esti mai jos decat consideri.
te rog frumos nu vorbi asa urat.daca vrei sa il injuri injura-l pe pm
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Sau mai bine injura-ma in gand.
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5