Restaurare baza de date

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Nu, ala e tipul bazei de date. MySQL sau mysql4.
Trebuie sa te asiguri ca username, path, password, numele bazei de date si prefixul de tabel sunt aceleasi cu ce ai importat tu, ca forumul sa foloseasca baza de date importata.
etherfast.ro - Blog personal
Bughy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bughy »

Imagine

username, password, numele bazei de date sunt corecte, altceva nu stiu ce sa modific :|, daca ma poti ajuta ...
fanfotbal.net - mereu alaturi de echipa favorita
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Trimite-mi te rog pe PM datele de conectare la baza de date, si username/password pentru phpMyAdmin sa vad ce-ai facut acolo.

EDIT: Totul pare sa fie corect acolo. Nu inteleg ce are. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Bughy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bughy »

Of doamne, si cate date am avut pe forum :( :(
fanfotbal.net - mereu alaturi de echipa favorita
socrates
Utilizator înregistrat

Mesaj de socrates »

Cineva a furat parola unui moderator de pe forum si a intrat ca-n branza si a sters rand pe rand toate posturile.
Imi vine sa turbez, macar de ar fi fost un atac, dar sa pierzi tot, asa copilareste !!??
In fine, am o salvare a bazei de date de acum o saptamana. Cand incerc restaurarea ei imi apare eroarea tipica pe care am vazut-o mai sus:

Cod: Selectaţi tot

Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry 'va' for key 1

INSERT INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_id, word_common) 
VALUES('va', '354', '0')

Line : 980
File : admin_db_utilities.php
Intrebarea mea este : inainte de a incepe restaurarea, trebuie sa dau drop la phpbb_search_wordlist pentru a nu suprapune tabelul cu acelasi nume din backup sau trebuie sa dau drop la toate tabelele fara niciun risc. Banuiesc, ca nu stric nimic, de vreme ce toate tabelele sunt continute in php_db_backup.

Later edit: am inlocuit in phpbb_search_wordlist al fisierului backup INSERT cu REPLACE si recuperarea a mers mai departe, dar se opreste mereu alte cuvinte Duplicate entry, le-am inlocuit si pe alea, dar sunt multe, parca nu se mai termina si nu stiu cum sa fac.
Cred ca ar trebui scris un cod in backup dar nu stiu cum.
Ceva de genul IF EXIST REPLACE TO..., ELSE INSERT TO pentru toate liniile din phpbb_search_wordlist al fisierului backup.

Apoi am incercat si am dat drop table phpbb_search_wordlist si mi-a ajuns la aceeasi eroare de la inceput.

Alta incercare: Am impartit fisierul backup in mai multe fisiere si cand ajunge la phpbb_search_wordlist imi apare iar Duplicate... etc

Alta incercare, cu BigDump Database Import:
Rezultatul: recuperarea se opreste in acelasi loc. Nu inteleg de ce apare duplicate daca codul ii spune drop table inainte de a rescrie datele , ca doar creaza un nou tabel.
Imagine

[Rezolvat] Am inlocuit peste tot INSERT INTO cu REPLACE INTO

Acum am o alta intrebare: in ACP scrie ca dimensiunea bazei este de 1.40 MB, dar cand fac salvarea ei (totala), fisierul phpbb_backup.sql are numai 480KB (nearhivat). Nu este ceva in neregula?
Salvarea s-a facut fara probleme. Mi-e teama ca in cazul unei recuperari sa nu fie toate datele.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”