Problema cu Visual Confirmation

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Problema cu Visual Confirmation

Mesaj de Bodnar Dan »

Salut!

Problema este ca nu imi mai apare acest cod, desi este activat si necesar pentru inregistrare. Fisierul usercp_confirm.php este acolo la locul lui si este inclus corect in fisierul profile.php. Amandoua fisierele sunt nemodificate. Le-am reincarcat pentru orice eventualitate si tot nu merge.

Click aici, pentru a vedea despre ce vorbesc!
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Folosesti cumva o versiune de phpBB mai veche de 2.0.17 ?
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

nu...versiunea este 2.0.20 , poate templateul nu este compatibil, a fost facut pt forumurile mai vechi. am avut si eu problema asta si am rezolvat-o adaugand codul din subSilver.
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

folosesc phpbb2.0.20, iar template` ul este chiar SubSilver foarte putin modificat...

Am probat cu alt template si tot nu merge. Am schimbat fisierul "include" cu unul original si tot nu merge. Am schimbat si fisierul profile.php cu unul original si de asemenea nu merge.

Ideea e ca a mers si de cateva zile nu mai merge.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Brusc ? Nu cred . Incearca sa actualizezi la 2.0.22, poate va rezolva problema .
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

O sa fac chiar acum up-date`ul! o sa va tin la curent...

am instalat last_visit script dar nu cred ca a avut ceva de-a face cu confirmarea vizuala... Cu atat mai mult cat am schimbat intregul fisier "include" cu cel original.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pai daca problema nu era inainte de a instala Last Visit atunci cu siguranta e de vina MODul .
Bodnar Dan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bodnar Dan »

Am facut un update la forum si tot nu merge.

Am scos MODul cu Last Visit. Tot nu merge si asta ma depaseste cu mult! Nu imi explic care poate fi problema...

Am instalat The Humanizer si sper sa tina departe botii. Altfel o sa reinstalez forumul.

Multumesc pentru suportul acordat pana acum si daca mai aveti idei, inca le astept!

Later edit: am rezolvat problema. Am reincarcat un forum nou, fara modificari. Am observat ca mergea confirmarea vizuala. Am incarcat fisierele pe rand si am constat ca era problema la fisierul language. "lang_main.php" avea ceva inversat din greseala.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”