Host gratuit pentru IPB
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Host gratuit pentru IPB
Salut ...stie cineva un host gratuit unde pot instala IPB?Am incerct pe lx.ro dar nu merge!Va multumesc!
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu cred ca sunt multe hosturi care te lasa sa instalezi ipb sau daca il instalezi poate te trezesti fara host. Eu iti recomand sa folosesti template-ul invisionBB pentru phpBB http://www.nicolasfraga.com/downloads.php
Template`ul asta in folosesc la forumul meu acum!Dar eu am si IPB si vreau sa il instalez!Si nu inteleg de ce sa raman fara host?
Ultima oară modificat 01-Mai-2007, 15:04:18 de către smeagoll, modificat 1 dată în total.
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
cathana..nu te mai da mare pe aici ca ai gasit tu alt template. am aflat toti de asta. bravo tie, ai un os. acum du-te si ocupa-ti timpul cu altceva.
smeagoll, in mod legal, doar versiunile 1.3 de la IPB le poti instala gratuit, cele anteriaore necesita licenta, care este destul de scumpa. ce ai tu nevoie este un host care sa accepte warez, pe care il poti gasii pe WAREZ
smeagoll, in mod legal, doar versiunile 1.3 de la IPB le poti instala gratuit, cele anteriaore necesita licenta, care este destul de scumpa. ce ai tu nevoie este un host care sa accepte warez, pe care il poti gasii pe WAREZ