Am urmatoarele probleme

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
scaraliu
Nou venit

Am urmatoarele probleme

Mesaj de scaraliu »

1-Dupa click log-in severul primeste datele,inregistreaza respectivul utilizator insa nu "redirect" pe pagina urmatoare (pagina alba)

2-Log out,la fel se inregistreaza pe server operatie de iesire dar nu "redirecteaza" utilizatorul pe pagina urmatoare.(pagina alba)

3-Ca utilizator ne-inregistrat incerc sa raspund la un topic ca vizitator si la fel intra in zona de genul ;posting.php?mode=reply&t=27 insa pagina este alba

3-click pe panoul administratorului si intra in zona ;admin/index.php?sid=86330247539eba6b64082e751506ffe1 insa nu apare continut,pagina alba ,redirect banuiesc..

Banuiesc ca ar putea fii de la ad-urile google introduse recent in header si footer tpl (overall) insa si fara aceste ad-uri aceasti problema deci sunt depasit..
multumesc
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Ai instalat cumva MOD-ul Redirect User Fix pentru a "anula" acele mesaje de genul "Mesajul dvs a fost introdus cu succes. Apasati aici... "
S-ar putea ca asta sa fie problema.
What I'm s'pose to write here ?
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

Nu .
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

axn scrie:Ai instalat cumva MOD-ul Redirect User Fix pentru a "anula" acele mesaje de genul "Mesajul dvs a fost introdus cu succes. Apasati aici... "
S-ar putea ca asta sa fie problema.
Oare daca instalez acest mod, va merge?
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

oare ar trebuii sa instalez din nou utilizatorii forumului pe care il administrez ? :shock:

Si sa ii pun sa scrie mesajele din nou? :?:
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

@scaraliu: negativ! Nu cred ca se va rezolva problema ta prin instalarea acelui MOD. Eu te-am intrebat crezand ca l-ai instalat deja, si nu l-ai instalat bine. Oricum, cred ca este vorba de o eroare din paginile forumului, vre-o MODificare.
Fa un back-up bazei de date, pentru a fi sigur ca NU pierzi utilizatorii si mesajele, iar dupa aceea, reuploadeaza paginile forumului din kitt-ul de instalare.

P.S.: daca iti amintesti ceva ce ai uitat sa mentionezi, si ai vrea sa faci acest lucru, iar mesajul tau este ultimul din topic, apasa butonul Imagine de sus din dreapta.
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

bun deci asta zici sa fie solutia optima am sa incerc cu toate ca eu unul cred ca solutia este ceva mai simpla de atat insa am sa merg asa ca totusi nu vreau sa pierd aia XXX membrii
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Doar tu stii ce MODificari ai facut. In orice caz, fa backup bazei de date, si totodata inainte de MODificarea vreunui fisier, fa-i o copie de siguranta pentru a evita alte probleme.
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

k am sa revin cu un rezultat/rezumat
scaraliu
Nou venit

Mesaj de scaraliu »

intre timp am schimbat si server-ul pe care era instalat forumul si problema se pare ca s-a rezolvat singura .... :?:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”