1. Mai exact vreau sa stiu care tabele contin aceste date ca sa stiu la ce sa dau export respectiv import dupa ce refac forumul

Reinstalare / Actualizare phpBBSor1n scrie:Vreau sa stiu cum pot sa refac forumul de la 0 dar totusi mai apoi sami salvez doar useri si posturile, fara sami pastreze restul datelor (edit, warnings si restul de date )
1. Mai exact vreau sa stiu care tabele contin aceste date ca sa stiu la ce sa dau export respectiv import dupa ce refac forumul
P.S.: Descarca scriptul peste 30 min. pana modific linkul de download, cel vechi nu mai merge.Pasul 2
Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceţi este să ştergeţi din baza de date SQL toate tabelele sau câmpurile care au fost create de MODificări. Dacă nu veţi îndepărta aceste câmpuri sau tabele, veţi avea probleme dacă doriţi să reinstalaţi oricare din MODificări.
Pentru a face asta, puteţi folosi un script pe care l-am scris; îl vom descărca în următorul pas.
Pasul 2a
Descărcaţi scriptul 'clean tables' de aici. Reţineţi că acest script nu va merge decât cu MySQL.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator