Restor doar la users si la posturi

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Sor1n
Nou venit

Restor doar la users si la posturi

Mesaj de Sor1n »

Vreau sa stiu cum pot sa refac forumul de la 0 dar totusi mai apoi sami salvez doar useri si posturile, fara sami pastreze restul datelor (edit, warnings si restul de date )

1. Mai exact vreau sa stiu care tabele contin aceste date ca sa stiu la ce sa dau export respectiv import dupa ce refac forumul :)
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Restor doar la users si la posturi

Mesaj de flowers »

Sor1n scrie:Vreau sa stiu cum pot sa refac forumul de la 0 dar totusi mai apoi sami salvez doar useri si posturile, fara sami pastreze restul datelor (edit, warnings si restul de date )

1. Mai exact vreau sa stiu care tabele contin aceste date ca sa stiu la ce sa dau export respectiv import dupa ce refac forumul :)
Reinstalare / Actualizare phpBB
Sor1n
Nou venit

Mesaj de Sor1n »

:oops:

deci asta era cea mia banala si cea mai usoara metoda ..... dar cum a specificat vreau numai useri si datele ;) (am cautat inainte ..... aceasta solutie nu ma multumeste)
Vreau sa refac forumul, este pe un host si am niste moduri de care vreau sa scap si totusi sami pastrez useri si posturile :D
Nui o problema daca trebuie sa le dau export din phpadmin dar vreau sa stiu care sunt acelea :roll:

Sau

Sami oferiti alta solutie prin care sa scap de acele moduri (am incercat sa iau toate fisierele de la un forum proaspat instalat fara nici un mod si numai mergea forumul deloc -> ce bine ca aveam backup la forum :D)
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Citeste cu atentie articolul:
Pasul 2
Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceţi este să ştergeţi din baza de date SQL toate tabelele sau câmpurile care au fost create de MODificări. Dacă nu veţi îndepărta aceste câmpuri sau tabele, veţi avea probleme dacă doriţi să reinstalaţi oricare din MODificări.
Pentru a face asta, puteţi folosi un script pe care l-am scris; îl vom descărca în următorul pas.

Pasul 2a
Descărcaţi scriptul 'clean tables' de aici. Reţineţi că acest script nu va merge decât cu MySQL.
P.S.: Descarca scriptul peste 30 min. pana modific linkul de download, cel vechi nu mai merge.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”